Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2008. 13:44h.

Un dirigent d'Esquerra compara El País amb El Mundo

Per criticar el Barça en el cas Air Berlin

Un dirigent d'Esquerra compara El País amb El Mundo

Joan Puig ha criticat El País en el cas del Barça i Air Berlin

El dirigent d'Esquerra, Joan Puig, ha comparat el diari El País amb El Mundo, la Razón i ABC, arran de l'editorial d'aquest diumenge en que qualificava de "patochada" la negativa del Barça de viatjar amb Air Berlin. Després de titllar de "pamflet" el diari del grup Prisa, Puig indica que "aquest diari que diu ésser progressista i respectar les llibertats, demostra amb articles com aquest, que a l’hora de parlar d’Espanya, fa el mateix que el Mundo, la Razón o el ABC". "Com poden donar-nos lliçons de comportament nacional, si resulta que són ells els primers que utilitzen l’esport com arma ideològica de formació nacional espanyola, la merescuda victòria d’Espanya a l’Eurocopa de futbol va quedar eclipsada per les mostres excessives i fora de lloc del nacional espanyolisme".

Al final del seu article, Puig indica que "aquest mateix diari en el suplement d’aquest diumenge publica un reportatge sobre “Bel....gica” on expressa la seva preocupació pel precedent que significaria un trencament del País, un exemple més de la manipulació de la que són capaços".

"En lloc de criticar a Joan Laporta, podrien dedicar els esforços a la defensa de la llengua catalana, que a diferencia de l’espanyol rep tots els atacs possibles i més, lamentablement aquest no és un objectiu, m’agradaria veure una editorial de “El Pais” exigint disculpes pels insults rebuts pels catalans per part d’Air Berlín i aquests eren de veritat, porcs prussians catalans".

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 julia, barna, 05/08/2008 - 23:40

el nazieme el legal a cataluña? que fa aquets individuo al carrer? el fiscal que esta a sitges ? mens vacabces y mes treballar.

#32 Pep, sant pol, 05/08/2008 - 13:10

Pot tenir raó , però les formes són impresentables. I no és cert que hagi tornat a la seva feina . Quan no va sortir escollit diputat per Girona el seu partit li va crear un xollo d'assessor de la Diputació , amb el mateix sou que si fos diputat .

#31 shane, banyoles, 05/08/2008 - 10:56

En Puig és "dirigent" d'ERC?

#30 periquillo, BCN, 05/08/2008 - 09:18

Mai es pot estar segur, pero amb la pinta que fa aquest tio en la foto qui el pot fer cas.

#29 Xavier, Costa Brava, 05/08/2008 - 08:36

Aquest paio, que per desgràcia és del meu poble. És un burro rematat!!! amb polítics així no anem enlloc