Publicitat
Política · 12 de Maig de 2010. 11:39h.

Un dirigent d'Esquerra 'crema' el Rei

"Aquest vividor s’hagués pogut estalviar operar-se a Barcelona"

Un dirigent d'Esquerra 'crema' el Rei

Imatge del bloc de García

El dirigent d'Esquerra Republicana a l'Hospitalet, Antoni Garcia, en el seu bloc explica que "la Casa Real ha demanat pagar les despeses extra de seguretat i protocol i de 'catering', relacionats amb l'estada del Rei en l'Hospital Clínic de Barcelona. Possiblement tindrem que estar agraïts aquest  Monarca per fer aquest gest, però caldria recordar aquest vividor que les seves despeses com la Sanitat Pública la paguem els ciutadans amb el nostre esforç diari".

"Els que mantenim amb els nostres impostos i sacrificis un sistema sanitari ,que durant els últims anys a millorat , ens agradaria també poder tindre els privilegis d’aquest rei que no ha passat ni per urgències, ni ha tingut que esperar per ser intervingut i que ha estat en una zona privada amb totes les seves comoditats", lamenta.

"Un rei que també s’hagués pogut estalviar operar-se a Barcelona i fer-ho a Madrid ja que els catalans amb l’espoli fiscal que estem patint no estem per tirar coets amb més despeses", afegeix

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Toni, BCN, 13/05/2010 - 20:20

Los políticos sí que son las auténticas sanguijuelas de la sociedad. No dan un palo al agua, siempre reman en su beneficio e incluso cuando hay recortes sociales ellos se suben el sueldo. Y encima, estos de ERC viven también del odio ajeno.

#30 Gombau, Vidrà, 13/05/2010 - 17:42

..unionistes només els mou l\'afany de revenja per el fet q ERC els ha desallotjat del poder per un paréntesis de set anys.Com q consideren que és seu -per mandat diví- mai ho podràn pair i és liaràn amb el pitjor enemic de Cat. per recuperar-lo.

#29 Gombau, Vidrà, 13/05/2010 - 17:36

Un cop més la carcundia espanyolista i els unionistes de ciU surten tots a defensar l\' institució monarquica i a atacar a ERC. Els primers encara els entenc, ja que el que pretén Esquerra és desmontar el seu gran -per ells- tinglado, però als....

#28 Joan Besora, Lloret de Mar, 13/05/2010 - 17:29

Malgrat que és una despesa més per la sanitat catalana no em sap greu, ja q tothom tindria q poder accedir a un metge de confiança. Em posa de més mala llet l\'asumpte dels 12milions d'€ per caçar un ós-animal protegit- previament emborratxat.

#27 JRG, Barcelona, 13/05/2010 - 07:22

Sr. Antonio García, y los viajes que se está pegando el Sr. Carod Rovira, a cargo de las arcas públicas no son muchos mas fuertes que lo que pueda costar una intevención quirúrgica