Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2013. 00:03h.

Un dirigent d'Unió acaba amb un "visca Catalunya lliure!"

Antoni Castellà promet "no descansar" fins que "ens recordin com a guanyadors de la llibertat"

El dirigent d'Unió, Antoni Castellà, ha cridat "visca Catalunya lliure!" al final del seu discurs al Fossar de les Moreres aquesta nit. El secretari d'Universitats i Recerca del Departament d'Economia i Coneixement també ha promès no descansar fins a ser reconeguts com a "guanyadors de la llibertat".

El vocal del comitè de govern del partit liderat per Duran i Lleida ha homenatjat els que "varen defensar a ultrança la llibertat de la pàtria". "La vostra lluita no va ser en va", ha remarcat.

"Estem aquí i el poble de Catalunya s'ha tornat a aixecar per recuperar tot allò que vau defensar, per recuperar tot allò pel qual vau morir", ha dit.

Tot seguit ha afegit que "avui, aquí, solemnement, prometem tots plegats que no descansarem fins que els nostres fills i els fills dels nostres fills ens recordin com a guanyadors de la llibertat. Visca Catalunya lliure!"Castellà, durant l'acte al Fossar
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#10 pepito, barcelona, 11/09/2013 - 13:14

¿este no es el gordito que va por ahi recortando becas y aumentando los precios de las tasas ...?
¿o es el que ha puesto los precios de las carreras universitarias por las nubes...? y el que va expoliando los bolsillos de los estudiantes...

#9 Quo vadis?, Bcn, 11/09/2013 - 11:48

Resulta sorprenent que a hores d'ara encara ningú hagi preguntat a aquest senyor perqué tenim les universitats més cares de tot l'estat.

#8 Garibaldi, CAstellterçol, 11/09/2013 - 10:59

Un petardo de polític que va passar de Vila d'Abadal quan tocava i ara se les dona de independentista. Visca Catalunya lliure de politics inútils!

#6 spanish, Madrid, 11/09/2013 - 07:38

pobre hombre que libertad este merluzo es el qeu ha subido las tasas universitarias mas de un 70%.....es el mamporrero de Duran

#5 Dídac Romero, BFN, 11/09/2013 - 03:22

Tots aquests espanyols que no compten a Unió com a independentista, que s'hi fixin millor.