Publicitat
Política · 20 de Maig de 2009. 18:57h.

Un dirigent local d'ICV critica Medi Ambient

Denuncia "la intenció del Govern de reduir l'àrea protegida a Salomó"

Un dirigent local d'ICV critica Medi Ambient

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar (ICV)

Lluís Sunyé, dirigent d'Alternativa Baix Gaià, grup associat a ICV en aquesta zona, ha denunciat al seu blog "la intenció del Govern de la Generalitat", i en concret de la conselleria de Medi Ambient i Habitatge, que dirigeix Francesc Baltasar (ICV), de "reduir l'àrea protegida per Xarxa Natura 2000 en el terme municipal de Salomó (Baix Gaià)". S'afegeix que "considerem que la declaració que fan de 'correcció dels límits en aquest sector sense valor natural' és tan desafortunada com incerta".

Alternativa Baix Gaià diu també que "qualsevol modificació de la Xarxa Natural 2000 ha d'anar encaminada a ampliar els territoris protegits, però mai a reduir-los. És més, el temor és que ara es pot crear un perillós precedent que podria permetre en el futur anar reduint els territoris protegits, segons les necessitats (interessos urbanístics) del moment. Volem recordar que aquest espai està inclòs dins de la proposta de crear el parc natural de les Terres del Gaià".

"Des de l'Alternativa Baix Gaià", s'afirma, "anunciem que presentarem al·legacions a la proposta de modificar els límits de Xarxa Natura 2000 i que iniciem una campanya tot buscant la complicitat i el suport popular dels ciutadans".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fran, Llinars, 20/05/2009 - 20:17

Expoli natural contra Salomo, independencia x Salomo i tot el Baix Gaia !! ja esta be d´aguantar a la gentola de bcn.