Publicitat
Política · 14 de Gener de 2009. 13:49h.

Un dirigent no dedicarà "ni un segon més" a Ciutadans

El presidente del Consell General dimiteix perquè "la pèrdua del meu temps ja em resulta immoral"

Un dirigent no dedicarà "ni un segon més" a Ciutadans

El president de Ciutadans, Albert Rivera

El president del Consell General de Ciutadans, Enrique Calvet, ha presentat la seva dimissió en una carta enviada a la resta de consellers del partit. En la carta, Calvet els explica que "vaig delegar en el Vicepresident del CG, vist la seva entusiasta disposició i sol·licitud, la tasca d'elaborar l'ordre del dia per al 31-I. En l'ús d'aquesta delegació, dit Vicepresident ha interpretat que podia inaugurar l'hàbit de no tramitar les resolucions presentades. No recordo cap veto, des del segon congrés, a la presentació de cap resolució delimitada , escrita i plenament redactada, ni tan sols les presencials, encara que la meva memòria pugui flaquejar".

"Copio exactament la seva frase, remesa a la Mesa, per a no procedir a cap tipus d'alteració de l'esdevingut: 'Una altra consideració quant a lesrndues propostes de resolució d'Enrique, a la meva manera de veure larnprimera està absolutament fora de lloc pel que no la incloc'". Calvet manifesta que "l'elaboració de la seva argumentació m'ha deixat astorat, però no és aquest el tema a aquestes altures". "De tot, el més grotesc, la més absurda incoherència, la major paciència, té un límit. I com no sóc amo, ni molt menys, de la major paciència, jo he aconseguit el meu, alhora que he aconseguit ja la inajornable necessitat de recobrar un mínim de coherència a la meva dedicació", afegeix.

Calvet considera que "no té ni el menor sentit ja a aquestes altures, ( i des de fa temps) que dediqui el meu temps i esforços al progrés del projecte en el qual crec, als ideals que defenso, a través de la Presidència del CG. És un òrgan cada vegada més superfluo, en vies de caure en el ridícul, i en els quals haurien de defensar el seu prestigi, rol i serietat es dediquen a “altres afers”, segons la meva opinió i vivència. Ja no puc exercir ni labor política, ni labor de direcció, ni labor pedagógica, sinó que el meu temps hauria de dedicar-se a lamentables tonteries sense peus ni cap allunyades de qualsevol lògica política. La pèrdua del meu temps ja em resulta immoral"

"Segueixo pensant, per diverses raons, que és el millor per al Partit que sigui reemplaçat de manera natural amb l'aprovació del reglament. Penso que una dimissió extemporánea podria ser més problemática per al Partit. (Si una majoria de vosaltres pensa que és millor la dimissió fulminant, la presentaré quan es manifesti) Però jo ja, a aquestes circumstàncies increïbles com la gota que ha fet desbordar el got, no dedicaré ni un segon més. Per tant us anuncio que m'inhibeixo totalment de les gestions de la Mesa, no exerciré més com membre de la Mesa i queden delegades totes les meves funcions, sense cap interferència, en els restants membres, sota el govern del Vicepresident", conclou.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Catalunya real, Barcelona, 14/01/2009 - 16:44

home, aquest serà "Ciudadano" però babau no....

#2 Ariane, Bcn, 14/01/2009 - 16:12

No confundir el deseo con realidad.
" Los muertos que vos matáis gozan de buena salud."

#1 Oscar Bou, Sant Feliu, 14/01/2009 - 14:37

Per quin aquests nois no apaguen les llums ja d'una vegada. És que la agonia està sent indigna