Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2019. 12:59h.

Un documental especula que Muriel Casals va ser assassinada

"Amb ella viva hauria estat impossible inventar un referèndum que no era al full de ruta de Junts pel Sí"

El documental 'La Mentida', impulsat per l'activista independentista David Raventós, assegura que tot el procés ha estat una farsa, que els seus actors principals eren en realitat agents infiltrats espanyols per a frenar l'independència i fins i tot dóna a entendre que Muriel Casals en realitat va ser assassinada perquè suposava un perill per l'èxit del 'muntatge' ordit entre l'Estat i els partits teòricament independentistes.

"El 30 de gener en declaracions a importants mitjans de comunicació de Catalunya Muriel Casals havia indicat que el full de ruta es mantenia com estava previst, és a dir, exigia als 72 diputats independentistes la DUI que havien promès i sense cap més referèndum. El mateix dia, en declaracions a RAC1, Muriel Casals repetia que el full de ruta era la DUI", recorda aquest documental.

"Aquella mateixa nit, Muriel Casals va ser atropellada a Barcelona per una bicicleta. Ingressà ferida, però amb vida i conscient a l'Hospital Clínic. El dia 10 de febrer es fa públic un comunicat en nom seu i de la família agraint les mostres de suport rebudes pel conjunt de la ciutadania", afegeix.

"El 13 de febrer a les 22 hores un tuit de Jordi Sánchez, president de l'ANC, la dóna per morta, cosa que recullen diversos mitjans digitals. La mort, però, no es produirà fins a tres hores més tard. L'endemà, importants mitjans de comunicació de Catalunya falsegen les circumstàncies de la seva mort dient que havia estat un coma des del primer moment, cosa que contradiu el que afirma Quim Torra a la biografia de Muriel Casals i el mateix comunicat de la Muriel i la seva família el dia 10", explica.

"Davant la sospita creixent de molts catalans de que la seva mort hagués estat un acte provocat, la tasca de neutralitzar la sospita recau en Matthew Tree i Cristian Segura. Matthew Tree ho fa en dos articles. Un article a El Punt Avui, on va treballar durant molt de temps amb Carles Puigdemont i on fa de director l'amic de Puigdemont, Xevi Xirgu. I un altre article al Catalunya Today fundat per Puigdemont i on fa de directora la seva dona, Marcela Topor", relata.

"En aquests dos articles Matthew Tree manipula les estadístiques dient que a Barcelona és molt habitual morir atropellat per una bicicleta. Cristian Segura, periodista d'El País que va perjudicar el procés destapant el cas del jutge Santiago Vidal, fa un tuit el dia 3 de maig en el qual pren per boig l'activista independentista David Raventós pel fet d'haver posat en dubte a les xarxes socials que la mort de Muriel Casals fos accidental i no terrorisme d'Estat", indica.

"La veterana Muriel Casals venia d'una dilatada trajectòria política iniciada al PSUC, el partit emblemàtic de la resistència antifranquista. El seu paper fonamental en el procés s'inicia amb la convocatòria de la manifestació del 2010 com a presidenta d'Òmnium, la primera de més d'un milió de persones que exigeixen la independència", descriu.

"A les eleccions plebiscitàries del 27-S esdevé diputada com a número tres en la llista de Junts pel Sí. El 26 de gener és escollida per presidir la comissió parlamentària del procés constituent. Es fa evident, pel tarannà i la trajectòria de Muriel, que amb ella viva hauria estat impossible inventar un referèndum que no era al full de ruta de Junts pel Sí", conclou. dr.jpg

Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#57 La bicicleta, Barcelona, 28/08/2020 - 14:08

Sembla Rússia ja això, allà amb verí, aquí a cop de bicicleta i així ni es nota, quan a Barcelona tens tots els números que t'atropelli una bicicleta o patinet

#56 Joan, Viladecans, 01/06/2020 - 00:34

Té més lògica el que diu el docomental que el que va passar, tot i que no encaixi amb el que han dit els mitjans mainstream

#55 A, ., 08/11/2019 - 16:33

A Muriel, la antigua expresi de Odium Sistemático, se la cargaron los terroristas independentistas de Guadalajara, más concretamente, el comando "Muriel, río Sorbe y Sierra de Ayllón".

https://es.m.wikipedia.org/wiki/Muriel_(Guadalajara)


#54 pepe, andorra, 08/11/2019 - 13:34

estando en las antipodas del pensamiento separata, fue lo primero q pense, mayormente pq nadie se muere por ser atropellado por una bicleta. Mas bien, parece q le hicieron un lady di.....

#53 Tabarnés puro, Barcino, 08/11/2019 - 11:11

Después de los "patinetes perseguidores", ahora tenemos las "bicicletas asesinas".
Estos tipos están en barrena..