Publicitat
Política · 16 de Maig de 2017. 12:45h.

Un empresari del 3% acusa Mas

"Estava al corrent de tot i em va enviar a Ferran Falcó per sol·licitar-me silenci"

Un empresari del 3% acusa Mas

Un dels empresaris del cas del 3%, José Antonio Salguero, s'ha negat a pactar amb la Fiscalia i la Generalitat, que exerceix d'acusació particular, per rebaixar les altes penes de presó que se'ls demana a canvi de tornar els més de 120.000 euros que segons el Ministeri Públic van desviar d'Adigsa.

La fiscal demana 18 mesos de presó per a Salguero, que és l'únic processat que s'ha negat a un acord i que va ser qui va presentar la primera denúncia davant el Ministeri Públic que va iniciar la investigació. L'empresari al·lega que CiU li va fer "xantatge".

"Totes les parts estan reconeixent que és veritat el que durant 14 anys deien que era mentida, que es pagaven comissions, i volen arribar a un acord per disminuir les seves penes", ha indicat en declaracions als mitjans, a més de denunciar que "vaig pagar un xantatge, amb coneixement de CiU, i almenys m'agradaria poder explicar-ho a un jutge i defensar la meva innocència".

"Em vaig veure obligat a pagar, per poder pagar als empleats que vivien d'això i crec que com a mínim mereixo que se m'escolti", ha insistit. Finalment, ha assegurat que "Artur Mas estava al corrent de tot i em va enviar a Ferran Falcó per sol·licitar-me silenci".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 JordiBT, Barcelona, 17/05/2017 - 17:08

Artur Mas: cap de l'oposicio Ajuntament de Barcelona, conseller de PT i Obres Publiques, conseller
d'Economia, conseller en cap, President de la Generalitat... impresionant carrera política, però
algú, no excesivament ingenu, es pot creure que no estava al corrent de la corrupció sistémica
de CDC???

#18 luzbell, barcelona, 17/05/2017 - 10:35

Como es que no se nombra al que esta colocado en la UGT de Catalunya, que estaba colocado de conseller de Adigsa, adivina adivinanza, que dice Pepe de eso.

#17 Ernesto, Barcelona, 17/05/2017 - 08:23

Mas está hasta el cuello y todo el mundo lo sabe. Pronto hará compañía a Pujol jr.

#16 Carlos Gomez, l´escuepta nasiunal, 17/05/2017 - 00:49

Quan l´arrivada dels senyors vestits de verd ja era imparable i inminent van treure a la gent i les banderes al carrer per utilitzarles com moneda de canvi per negociar una nova i miserable impunitat.

Son rates.

#15 M, Sabadell, 16/05/2017 - 23:04

Bueno, no pasa nada, al final todos los robos los hacían por el bien de los catalanes, igual que los de los misales.