Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2009. 12:32h.

Un estudi buscava l'opinió de menors de 10 anys sobre Geli

La majoria no la coneixien, però els hi sona de Polònia

Un estudi buscava l'opinió de menors de 10 anys sobre Geli

Marina Geli, en una imatge d'arxiu

El Govern de la Generalitat va encarregar almenys també un informe de dubtosa utilitat al desembre de 2008, segons informa RAC 1. Aquest últim estudi va ser encarregat pel Departament de Salut i tenia com objectiu d'estudi saber quina percepció tenien els nens d'entre 7 i 14 anys sobre la consellera de Salut, Marina Geli.

Atès que el cost de l'informe sobrepassava els 12.000 euros es va adjudicar sota concurs públic i va ser l'empresa Opinometre. SL. qui el va dur a terme sota el títol: "Estudi cualitatiu de percepció, actitud i expectatives en realació a l'atenció sanitària entre la població pediàtrica catalana".

En ell, es recull que els nens d'entre 7 i 9 anys no reconeixen a la consellera però sí els hi sona del programa humorístic de Tv3 "Polònia" i quan es refereixen a ella gesticulen a la manera de la seva imitadora a l'espai.

Els menors d'entre 10 i 12 la reconeixen, encara que li canvien el nom pel de Mont Serrat. Els de entre 13 i 14, enrncanvi, sí la reconeixen, encara que no pel nom ni el càrrec ni perquèrnla relacionin amb el Govern, sinó com una figura pública.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Francesc, Barcelona, 05/10/2009 - 18:33

On és la Brunete sociata que ho critiqui? Tots els media estan a prop dels socialistes, com diu en Carretero.

#1 vota psc que em forraré, hospi, 05/10/2009 - 16:04

Autobombo amb diners publics!!!