Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2011. 08:50h.

Un eurodiputat del PP, a favor del català

Santiago Fisas signa l'esmena a favor de l'etiquetatge en llengua catalana

Un eurodiputat del PP, a favor del català

Fisas, en una imatge d'arxiu

L'eurodiputat català del PPC, Santi Fisas, ha signat juntament amb la resta d'eurodiputats catalans l'esmena a favor que l'etiquetatge de productes pugui ser exclusivament en català. Cal recordar que Aleix Vidal-Quadras ha estat l'únic diputat català que no ha afirmat l'esmena, tot i que, a diferència de Fisas, està afiliat al PP de Madrid.

Fisas considera que, en aquest assumpte, la "obligació" d'etiquetar en català només no és convenient, però que tampoc admetia que es deixés fora al català, i que per aquesta raó havia defensat la "llibertat" en aquesta matèria.

També han signat a favor d'aquesta esmena els eurodiputats del PSC, Raimon Obiols i Maria Badia, que d'aquesta manera han volgut marcar diferències amb la resta del grup socialista espanyol, partidaris de la normativa que imposa l'etiquetatge en castellà.

L'esmena liderada pels eurodipuatdos catalans Tremosa, Junqueras i Romeva pretenia eliminar l'obligatorietat d'etiquetar en castellà. No obstant això, els grups socialistes i popular s'oposaven i, en trobar en procés de segona lectura, no era possible Asmita a tràmit modificacions que no hubeiran estat aprovades amb anterioritat pel comitè.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#14 Almogàvar, La Sagrera, 07/07/2011 - 21:23

Jo de l'Oriol Junqueres no me'n fiaria. Aquest paio del Fisas aspira a presentar-se a president del partit en el proper congrès amb la Pajin de l'Etiquetatge con a Secretaria General i aixó si que serà una renovació, el demès són trons.

#13 Heri, Barcelona, 07/07/2011 - 21:21

Osti, si el Fisas va fotent coses com aquesta l'acabarà foten a les llistes en Portabella per a que li dongui vots. Laporta, Portabella, Fisas, Carmen de Mairena i Belen Esteban, com a mínim 7 o 8 Regidors!!!

#12 Dr House, honolulu, 07/07/2011 - 14:31

Sr Fisas, no olvide su medicación para la esquizofrenia...

#11 Pepito, Barcelona, 07/07/2011 - 14:31

Segur que el Sr.- Alejo li reitra la paraula i deixa de esser amic. La realitat es que amb estratetgia o no l'home s`ha mullat.

#10 Un català.net, Catalunya Central, 07/07/2011 - 13:21

No hi veig el problema, és normal i lógic que passi amb un diputat català, no? Si dius blanc, perquè ho dius si dius negre igual...apa, a criticar que es de franc, així ens va