Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2015. 14:15h.

Un eurodiputat d’Unió replica CDC

Francesc Gambús creu que Convergència “ha disparat un tret al peu dels interessos catalans a Europa”

Un eurodiputat d’Unió replica CDC

Gambús, en una imatge d'arxiu

L’eurodiputat d’Unió, Francesc Gambús, ha criticat la decisió dels vuit diputats de CDC al Congrés de votar de forma separada a UDC i abstenir-se en la tramitació de la proposició de llei de lluita contra el terrorisme gihadista.

Gambús, en un article d’opinió publicat a e-notícies, ha elogiat la tasca de les ‘ambaixades’ de la Generalitat però ha lamentat que mentre aquesta setmana s’ha anunciat l’apertura de dues noves delegacions -una a Itàlia i l’altra a Austria- “el missatge que CDC ha decidit enviar” a Europa amb la votació d’aquest dimarts al Congrés “serà pèssim pels interessos de Catalunya, dels catalans i de les il·lusions posades en el procés de transició nacional”.

“No puc entendre de cap manera, per moltes voltes que li doni, que en el context actual, després dels atemptats de ParÍs, el missatge que Convergència Democràtica de Catalunya ha volgut llençar al món aquest dimarts al vespre des del Congrés dels Diputats hagi estat de mirar cap a un altre costat en la presa en consideració de l’anomenat pacte anterrorista i antijihadista preacordat pel PP i el PSOE ja fa uns dies”, ha explicat.

“El missatge que rebrà Europa -perquè aquest és el missatge que CDC ha decidit enviar- serà pèssim pels interessos de Catalunya, dels catalans i de les il·lusions posades en el procés de transició nacional”, ha afegit.

Gambús ha comentat també que “no m’agrada haver-ho de dir, perquè he col·laborat bé amb CDC en el passat -i fins i tot en el passat ben recent-, com col·laboro -en present- amb Ramon Tremosa al Parlament Europeu de manera profitosa, però CDC al Congrés dels Diputats ha disparat un tret al peu dels interessos catalans a Europa”.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#11 spanish, Madrid, 12/02/2015 - 09:39

POBRET EN GAMBUS SEMPRE MAMPORREIJANT

#10 BEJOTA, BCN, 11/02/2015 - 18:26

Eleccions 2012, n º total de votants: 3.373.930 ( participació del 70%, bastant alta )
Si-Si. : 1.861.753.
55 % si a la independència. (si fa no fa, les mateixes dades que l'última enquesta del Gesop)
Sempre hi ha aprox. 25 % d'abstenció com a mínim.

GAME OVER SPAIN

#10.1 Fermín, Lleida, 11/02/2015 - 20:19

Bejota falso, ¿y tú quién eres para apropiarte de los partidarios del sí? ¿Te piensas que lo tienes ganado, eh?

#9 la javi, Campllonch, 11/02/2015 - 17:31

¿Pero estos no deberían ir contra España ? Últimamente sólo se dan entre ellos.

#8 Lelo, Bcn, 11/02/2015 - 17:16

No creo que en europa se enteren de nada. Bastante tienen con lo de Ucrania y Grecia como para perder el tiempo con vosotros. AVUI NO TOCA dicen en Europa

#7 Bromo, bcn, 11/02/2015 - 16:29

Da igual. Lo compensaran pagando unos cuantos millones de euros a alguno para que entregue en mano las cartas de Mas, escritas con su inconfundible estilo.