Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2019. 16:36h.

Un exalcaldable de Ciutadans pacta amb el PSC

El partit condemna que els socialistes "incompleixin el pacte antitransfuguisme" a Viladecavalls

Un exalcaldable de Ciutadans pacta amb el PSC

L'exalcaldable de C's Carlos Méndez

El cap de llista de Ciutadans a les eleccions municipals del 26-M a Viladecavalls (Vallès Occidental), Carlos Méndez, va abandonar a principis d'agost la formació per entrar en un pacte de govern amb JxCat i el PSC a canvi d'assumir la regidoria de Manteniment Urbà i Via Pública i de Comerç i Mercats. Aquest episodi ha molestat molt a la formació taronja, que ha condemnat en un comunicat que els socialistes "incompleixin el pacte antitransfuguisme" després que Méndez facilités amb aquest moviment donar l'alcaldia a Junts per Catalunya amb el suport dels socialistes.

"Ciutadans condemna que el PSC incompleixi el pacte antitransfuguisme a Viladecavalls en formar un govern amb Junts per Catalunya i el regidor no adscrit, Carles Méndez" han manifestat des del partit en un comunicat.

"C's lamenta que a través d'aquest moviment els socialistes hagin permès que Junts per Catalunya obtingui l'alcaldia, un acord que se suma als diferents pactes de la infàmia que el PSC ha signat per tot Catalunya tant amb Junts per Catalunya com amb ERC sense cap tipus d'escrúpol" han indicat.

La formació taronja recorda que "no pacta amb partits separatistes i no accepta que es trenqui el compromís de C's amb els seus electors a canvi d'un càrrec públic. És per aquests motius que el regidor va ser expulsat del grup municipal taronja" han apuntat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat