Política · 18 de Febrer de 2011. 16:09h.

Un exconseller de CiU a la Sindicatura

Joan Ignasi Puigdollers va estar dos anys al capdavant de Medi Ambient amb Jordi Pujol

Un exconseller de CiU a la Sindicatura

Joan Ignasi Puigdollers, a la dreta, en una foto d'arxiu

Jaume Amat i Reyero serà el pròxim 'síndic major' de la Sindicatura de Comptes de la Generalitat de Catalunya, a proposta de CiU, en substitució del socialista Joan Colom, que acaba el seu mandat. Amat assumirà el càrrec en el primer ple que celebri la Sindicatura de Comptes, després del ple de dimecres del Parlament, en què s'abordarà la renovació d'alguns dels seus membres que han acabat mandat.

En el ple del Parlament de dimecres es votarà als quatre nous membres que s'han d'incorporar a la Sindicatura, que seran l'exconseller Joan Ignasi Puigdollers i Maria Àngels Servat proposats per CiU, Andreu Morillas pel PSC i Emma Balseiro pel PPC.

Els candidats substituiran els actuals membres que acaben mandat -Joan Colom, Ernest Serra i Agustí Colom- i la vacant que va deixar lliure Alexandre Pedrós després de morir el 2 de juliol.

Els quatre candidats seran avaluats dilluns que ve a la comissió d'assumptes institucionals del Parlament i seran votats en el ple de dimecres en el qual necessiten el suport de tres cinquenes parts dels diputats-és a dir 81 - per prosperar.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat