Política · 10 de Setembre de 2017. 17:31h.

Un exconseller d'ERC adverteix al PSC que “aneu amb molt de compte”

Xavier Vendrell: “tots ens recordarem del paper que ha fet cadascun”

Un exconseller d'ERC adverteix al PSC que “aneu amb molt de compte”

Xavier Vendrell, en una imatge d'arxiu

L'exconseller d'Esquerra en època del tripartit, Xavier Vendrell, va avisar aquest divendres al PSC que “aneu amb molt de compte” perquè “estem en un moment històric i tots ens recordarem del paper que ha fet cadascun”. Vendrell va assenyalar, en aquest sentit, que els socialistes han d'escollir entre situar-se “al costat de la llibertat o al costat de l'aniquilació de la nació catalana”.

L'exconseller de Governació va subratllar que els independentistes han demostrat que treballen per a tots els catalans indistintament del seu origen o lloc de naixement.”No tenim cap problema en què una persona nascuda fora del país sigui el president del país”, va dir en relació al suport dels independentistes a José Montilla.

També va augurar la victòria del 'sí' l'1 d'octubre amb el suport, en part, de votants contraris a la independència però que volen construir un Estat “on no sigui delicte posar una papereta en un sobre, sinó bitllets de 500 euros que els cobra el president i el tornen a elegir president”, en al·lusió als casos de corrupció del PP.

65 Comentaris

Publicitat
#51 Serrano, Barcelona, 11/09/2017 - 19:46

Se puede rajar de lo que fue o no fue, si tuviese delitos de sangre, no podria haber sido cargo politico, la ley no lo hubiese dejado.
Creo que no se ha leido bien lo que ha dicho, solo interpreto: la historia lo juzgara.

#50 Serrano, Barcelona, 11/09/2017 - 19:46

Se puede rajar de lo que fue o no fue, si tuviese delitos de sangre, no podria haber sido cargo politico, la ley no lo hubiese dejado.
Creo que no se ha leido bien lo que ha dicho, solo interpreto: la historia lo juzgara.

#49 Sergi, Barcelona, 11/09/2017 - 19:05

Este fenomeno estuvo mamando en el tripartit que arruino la Generalitat por completo y ahora esta como amenazador, la cuestion es seguir mamando y que la mamella no pari.

#48 Joan del Bages, Manresa, 11/09/2017 - 15:29

Recordava que aquest personatge, a l'època del tripartit, havia enviat cartes conminatòries perque treballadors públic fessin aportacions "voluntàries" pero ignorava el seu passat a Terra Lliure. I ara surt amenaçant a tort i a dret. I no està inhabilitat ?

#47 Vlac, Barcelona, 11/09/2017 - 14:18

Las dos leyes aprobadas en el Parlament de Cataluña siguen exactamente el procedimiento que utilizó Hitler en 1930.
Ahora sale el comisario polçitico de las SS, amenazando......

#47.1 TIRANO BANDERAS, Barcelona, 11/09/2017 - 16:52

No va se l'any l'any 1930 sinó l'any 1933. Es va dir Ley Habilitante .Per a més detalls, us recomano consultar la Wikipedia. Es tracta de derogar la Constitució d' un estat i la resta de les seves lleis mitjançant una llei ordinària i per majoria simple.No oblidem que aquests colpistes catalans li diuen, a la seva llei, "Llei suprema".