Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2010. 22:10h.

Un exdiputat del PPC demana el vot per a Ciutadans

Joan López va ser parlamentari en l'anterior legislatura

Un exdiputat del PPC demana el vot per a Ciutadans

L'exdiputat Joan López, a la seu del PP de Catalunya

L'exdiputat del PP Joan López, que va ser parlamentari en l'anterior legislatura (2003-2007), ha expressat el seu suport a Ciutadans en les pròximes eleccions al Parlament durant un acte celebrat a Madrid. López ha afirmat que "la presència de C's al Parlament és l'únic fre al nacionalisme i a la separació tàcita entre Madrid i Barcelona, que és el que en el fons s'està dirimint en aquestes eleccions".

En l'acte, celebrat al Círculo de Bellas Artes de Madrid, han participat també el catedràtic Francesc de Carreras, l'advocat José M. Fuster-Fabra i els periodistes, Xavier Horcajo i Valentí Puig.

L'ex diputat del PP ha criticat que "a CiU i PP només els importa governar a qualsevol preu" i ha afegit: "El candidat de Mariano Rajoy a les eleccions catalanes es diu Artur Mas i el seu acord es basa en què cada un d'ells, de forma tàcita, governarà una part d'Espanya de forma independent de l'altra".

Per la seva banda, el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha dit que "a Catalunya, els que no som nacionalistes ens estem revoltant davant les imposicions dels que volen aixecar fronteres dins del nostre país", i ha anunciat: "Tot apunta que el proper el 28-N pot ser decisiu perquè C's obtingui una majoria parlamentària i anem a exercir aquesta capacitat de decisió amb responsabilitat: No ens vendrem per cap cadira si no es compleixen els nostres principals principis".

Rivera ha destacat "que la Constitució segueixi vigent a Catalunya i es compleixi la sentència de l'Estatut, que Catalunya torni a ser un motor econòmic i social dins d'Espanya i que es recompongui el divorci entre els ciutadans de Catalunya". Per a la consecució d'aquests dos últims punts, Rivera proposa "facilitar l'arribada d'empreses a Catalunya aixecant totes les barreres lingüístiques i aprovar una nova llei electoral que contempli les llistes obertes, la limitació de mandats, la màxima un ciutadà, un vot i que obligui els partits a democratitzar a través de la celebració de primàries".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Pep, Barcelona, 28/10/2010 - 06:33

Sembla ser que nacionalistes som nosaltres i ells que collons on? INTEGRISTES!

#21 Juan Jose Cortés, Granollers, 28/10/2010 - 01:27

Cada veo a Ciutadans más maduro y seguro, con un discurso cada vez más homogéneo. Y eso se nota en la calle y en el ambiente. El nacionalismo ha fracasado en su intento de ocultar un movimiento como el de Ciutadans. Endevant Ciutadans!!

#20 ASOMBRADA, TARRAGONA, 27/10/2010 - 23:12

De lo que són capaces algunos cuando pierden "el poder". Una clara muestra de que este individuo no creyó nunca en el PPC, estaba ahí porque ocupaba poltrona. En cuanto se la han quitado se ha rebotado. C's le ha prometido una poltrona ahora o qué?

#19 Me rebelo, BCN, 27/10/2010 - 19:40

Mi familia y yo votaremos a C's, Ciudadanos es el Partido de la Ciudadanía.

#18 Águila_Roja, Viladecans, 27/10/2010 - 17:53

'La presencia de C?s en el Parlament es el único freno al nacionalismo y a la separación tácita entre Madrid y Barcelona, que es lo que en el fondo se está dirimiendo en estas elecciones'. Así ha sido en la pasada legislatura y lo será en la siguiente con más fuerza todavía. Rebélate.