Publicitat
Política · 19 de Gener de 2019. 19:26h.

Un exdiputat del PPC porta al Parlament Europeu la "manipulació" de TV3

Sergio Santamaría compareixerà davant la comissió de Peticions

Un exdiputat del PPC porta al Parlament Europeu la "manipulació" de TV3

El diputat del PPC, Sergio Santamaría, ha registrat una petició davant la Comissió de Peticions del Parlament Europeu on denuncia l'ús "partidista" que es fa des del Govern dels mitjans de la CCMA. La petició ha estat acceptada.

Santamaría denuncia que "els mitjans de comunicació públics que depenen de la Generalitat de Catalunya no són plurals ni neutrals". En aquest sentit recorda que "fins i tot la Junta Electoral Central ha sancionat a TV3 i Catalunya Ràdio per la seva falta de neutralitat en les últimes eleccions autonòmiques".

El diputat recorda igualment que el nomenament de Vicent Sanchis com a director va ser criticat per "els mateixos treballadors" de TV3 en considerar que "no era un bon senyal per a la independència professional, la pluralitat i l'obertura de la CCMA a tota la societat".

"El mateix Parlament català va aprovar una moció de reprovació contra el director de TV3 per convertir la televisió pública de Catalunya en un instrument de propaganda del Govern de Catalunya", afegeix.

En la seva exposició, Santamaría recorda nombrosos programes emesos per TV3 que han generat polèmica i critica "la manipulació i la falta d'imparcialitat, ètica i rigor" de la televisió pública.

De la mateixa manera, critica que "s'utilitza la informació dirigida a nens per manipular a favor dels que defensen la independència de Catalunya" i posa com a exemple el "informatiu Info-K, dirigit a nens i joves".

El dirigent del PP també recorda "l'entrevista que es va realitzar a Carlos Sastre al programa Més 324 del canal 3/24" on Xavier Graset "va presentar a l'assassí d'Bultó com un gran reserva de l'independentisme". La periodista de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, també apareix en l'extens informe.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#18 Lluc, Barcelona, 21/01/2019 - 09:22

Que els fanatics i la genteta que els recolza tinguin una tv per hipnotitzar-los em sembla bé pero que utilitzin els diners de tots els contribuents pel seu profit de cap manera. L'acció de fer-ho saber a Europa quedarà en no res, la solució ha de sortir d'aqui, i en les properes eleccions escombrar els sediciosos i fer neteja a tv3, amb mà dura.

#17 Tirant, Bcn, 20/01/2019 - 18:33

El PP no ofereix cap credibilitat als catalans constitucionalistes. Una legislatura de Rajoy amb majoria absoluta i no van fer RES per acabar amb l'abús de poder del separatisme.
Només podem confiar en Ciutadans i VOX.

#16 Ric ric, Reus, 20/01/2019 - 17:39

Continuen tots els colons despotrican contrs tv3 la tele lider a Catalunya i el pp partit residual, corrupte i a punt de desapareixer a Catalunya amb un historial de manipulacio contrastat ara van i es queixen de la tele catalana, que per molt que us foti panda d'adoctrinats pepero siudadanus voxeros li pega cuaranta voltes a totes les tv hispanes

#16.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 20/01/2019 - 18:55

Abans de donar lliçons de catalanitat, aprèn una mica d'ortografia i de redacció, campió.

#15 La ÚNICA =S-O-L-U-C-I-Ó-N= al 'problema' del SEPARATISMO..., ...es la VUELTA del ESTADO [ESPAÑOL] a CATALUÑA..., 20/01/2019 - 11:41

l'ÚNICA =S-O-L-U-C-I-Ó=
al 'problema' del 'separatisme'...
[=TRENCAMENT·d'ESPANYA]...
és...
el RETORN de l'ESTAT-ESPANYOL a CATALUNYA...
[per SEMPRE]...
per "DESfer" el "MALfet" pel 'MHP-PUJOL'...
"recuperant" TOTES les 'COMPETÈNCIES'...
i...'ESTRUCTURES·d'ESTAT'...

#13 Ui, Vich! Què antich! Parleu lo pus bell catalanesch que en el món s'hi ha..., ..., 20/01/2019 - 11:29

Després de la mort de Franco,
a ESPANYA es van fer =DUES "coses"= ...
- una "BONA" = La Restauració de la =DEMOCRÀCIA= ...
- i una altra "DOLENTA" = TRENCAR, TROSSEJAR = E-S-P-A-Ñ-A =
en 17 "Mini-Estats" [= Autonomies]...
CAL MANTENIR la =DEMOCRÀCIA=
però...
s'ha de RECUPERAR...
URGENTMENT...
La =ESPANYA+UNITÀRIA=