Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2013. 18:33h.

Un exdiputat del PSC creu que han perdut "el rumb sobre el projecte nacional"

José Antonio Donaire assegura que "la pèrdua de la brúixola" també ha afectat "la nova socialdemocràcia"

Un exdiputat del PSC creu que han perdut "el rumb sobre el projecte nacional"

Donaire, en una imatge d'arxiu

L'exdiputat del PSC, José Antonio Donaire -que aquest dimecres ha anunciat que s'ha donat de baixa del partit- ha assegurat que el partit ha perdut "el rumb sobre el projecte nacional".

Donaire, en un article publicat al seu bloc personal en el qual explica la seva marxa de la formació, afirma que "no detallaré la suma de distàncies que m'han anat allunyant del PSC, dia a dia. La major part es poden intuir i algunes és millor que romanguin al calaix de la discreció".

"Però ja fa temps que entre el PSC i la meva visió del país hi ha una fossa que s'enfonsa a cada decisió, a cada declaració, a cada votació. La pèrdua de la brúixola ha afectat el rumb sobre el projecte nacional, però també sobre la nova socialdemocràcia i sobre la democràcia deliberativa i la nova funció dels partits", afegeix.

També destaca que el PSC "ha estat un partit capital en el passat recent de Catalunya". I en aquest sentit destaca que "no es pot entendre la història recent del país sense pensar en Joan Reventós, Joaquim Nadal, Pasqual Maragall, Josep Vicente, Joan Majó, Marina Geli…".

Donaire diu que "noto que les utopies pendents podrien omplir una nau industrial i, de vegades, m'atrapen els discursos d'aquella diputada brillant (tan brillant, Rocío) o d'aquell alcalde honest. No puc fer un cop de porta, sinó que me'n vaig gairebé en silenci, capcot".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 BEJOTA, BCN, 08/02/2013 - 16:08

ÉS MOLT SENZILL SR. DONAIRE:EL PSC TÉ QUE TRENCAR AMB EL PSOE PERQUE ÉS UN FRAU.LA GENTQUE VOTA AL PSOE I ELS SEUS VOTS SÓN PER EL PSOE PERÓ NO ÉS AIXÍ,OI?

#4 spanish, Madrdi, 08/02/2013 - 07:26

quiere decir que lo dejaron sin acta de diputado y ahora quiere mamar d ela teta convergente nada mas

#3 Kropotkin, Vic, 07/02/2013 - 23:00

Traducido, viene a decir que el tambien quiere chupar del bote del nacionalismo y que la actual dirección va con medias tintas. Además, parece que es fan de la Geli y de la Rocio. Jua, jua, jua,... Vivir para ver. Las proximas elecciones Ciutadans 20%.

#2 Ernesto Moreno, Gavà, 07/02/2013 - 21:37

¿No le costaría lo mismo hablar claro?

He leído el post original y aún no me he enterado de qué va el palo.

#1 Untermensch, Badalona, 07/02/2013 - 21:06

Sí, desde luego. No se puede entender la historia reciente de cataluña sin el colaboracionismo llevado a cabo por esos nombres que cita.

Sin ellos, muy diferentes hubieran sido las cosas y otro gallo nos cantaría a todos. Convirtieron la cat. roja en una cat. ñoña y nacionalista.