Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2010. 13:23h.

Un exdirectiu de l'Espanyol tracta els islamistes d'"invasors"

"Hem canviat els invasors francesos per islamistes, Latin Kings i gitanos romanesos"

Un exdirectiu de l'Espanyol tracta els islamistes d'"invasors"

Hernando, amb Anglada

L'exconseller de l'Espanyol i actual delegat de Plataforma per Catalunya a l'Anoia, Robert Hernando, ha assegurat que "la història del Timbaler que va passar fa 200 anys, té moltes similituds amb la nostra època. Hem canviat els invasors francesos per islamistes, Latin Kings i gitanos romanesos; les armes per les urnes; els milicians per militants de PxC i el Timbaler del Bruc pel Timbaler de Vic. Segurament la nostra història també tindrà un final feliç: Anglada al Parlament".

El dirigent de la formació ultradretana ha fet aquestes declaracions durant el primer aplec al Monestir de Nostra Senyora de Montserrat organitzat per la jove i emergent delegació de la comarca de l'Anoia. Dos-cents afiliats i simpatitzants de PxC s'han donat cita al Monestir de Nostra Senyora de Montserrat amb motiu del primer Aplec de PxC.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#58 Desvelado, Barcelona, 06/10/2010 - 20:25

Experico, el Sr. Anglada és un culer de cap a peus. I el 80% de PxC també deuen ser-ho. VIgila on has anat a parar, si és que la teva història és certa.

#57 Sarkosí, Sarkonó, 06/10/2010 - 14:50

La verge de Montserrat es inmigrante, sin papeles, okupa un monasterio, tiene un hijo ilegítimo fuera del matrimonio, su lengua materna no es la catalana... y además ES NEGRA tiene todos los números para ser deportada

#56 yo suscribo la moción, bcn, 05/10/2010 - 21:48

estoy de acuerdo que P x C va a slair, claro que sí que va a salir: por la ventana para aterrizar en el p. suelo

#55 yo suscribo la moción, bcn, 05/10/2010 - 21:39

y qué hay de malo en habalr árabe? es pecado? es más prestigioso y culto que la cosa catalana, internacionalmente reconocido y respetado, oficial en la ONU y no està subvencionado... saldríamos ganando con el cambio

#54 A Lleida només un 8%, Lleida, 05/10/2010 - 21:37

Quim (aiguafreda):a veure si t'enteres, Catalunya no serà mai independent, mai; t'enteras, mai. No interesa. Si ho asumeixes dormiràs millor. Laporta es un vividor i un juerguista, res més.