Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2020. 12:47h.

Un exdirigent denuncia VOX

L'exalcaldable per Reus acusa la presidenta provincial d’”injúries"

Un exdirigent denuncia VOX

Lázaro i Ferré, el 2018

Qui que va ser alcaldable de VOX per Reus a les passades eleccions municipals, Jordi Ferré, ha presentat una denúncia als jutjats contra la presidenta provincial del partit a Tarragona, Isabel Lázaro, "per injúries i calúmnies contra el meu honor en relació al comunicat emès per VOX Tarragona fa uns mesos abocant falses acusacions contra la meva persona".

Entre les acusacions, del passat mes de juliol, de Lázaro es trobaven la de la presumpta "deslleialtat" de Ferré així com el seu "incompliment de funcions". Una altra de les acusacions era la de "greu indisciplina".

En aquest sentit, Ferré comunica també que "per coherència, sent aquesta una de les moltes raons, no puc seguir ni un minut més com a afiliat de VOX; per la qual tramitaré la baixa com afiliat de el partit avui mateix".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 sotar79, Tarragona, 06/11/2020 - 15:27

Yo creo no creo que la presidenta de Vox en Tarragona, teniendo alguna referencia sobre esta persona haya cometido tales actos como los que se señalan en este apunte, pueden existir discrepancias como en todos los partidos políticos pero no pienso que se haya buscado el ofender a nadie en concreto.

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 05/11/2020 - 13:26

Sembla més una denúncia contra la presidenta que contra el partit en si.