Publicitat
Política · 19 de Març de 2009. 09:05h.

Un exdirigent d'ICV compara Saura amb Valdecasas

Antoni Garcia vol que "assumeixi responsabilitats" per "actuar de manera brutal"

Un exdirigent d'ICV compara Saura amb Valdecasas

Antoni Garcia

L'exdirigent d'Els Verds d'ICV, Antoni Garcia, actualment a Esquerra, ha manifestat en el seu bloc que "acabo de veure les imatges del desallotjament  d'aquest matí al Rectorat i l'actuació dels Mossos d' Esquadra  que han carregat diverses vegades a la Plaça Universitat i al Palau Robert de manera discriminada, amb violència i retenint a persones per tal d'impedir la llibertat d'expressió dels estudiants".

"Crec que aquesta situacíó és molt lamentable i no entenc que des de la conselleria de Joan Saura s'actuï  d'aquesta manera tant brutal contra els estudiants. Una  violència del mossos  que recorda  l'etapa més repressiva de l'ex delegada Garcia Valdecasas. Algú de la Conselleria tindria que assumir responsabiitats . Sobretot el Conseller Saura".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Foteu al camp feixistes!!!, Barcelona, 19/03/2009 - 19:30

El més divertit de tot és que si ens fessin una enquesta als ciutadans la majoria encara demanariem més duressa contra aquesta purria que no representa ni a un 10% dels estudiants. Que preguntin i ja veuran.

#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 19/03/2009 - 16:55

Comparar a Saura con Valdecasas es un insulto a Valdecasas. Ya quisiera Saura tener la mitad de las cualidades de Valdecasas que era una persona con formación y seny

#3 cat is nor spain, sils, 19/03/2009 - 14:47

no hi ha cap diferencia entre un espanol de dretes i en espanol d\\\'esquerres

#2 Kropotkin, Vic, 19/03/2009 - 13:25

Pues a mi me recuerda mas a Garicano Goñi...
Tienen los dos un no se que en común...

#1 ccc, bcn, 19/03/2009 - 10:36

hi ha dues diferències entre Saura i Valdecasas. Primer, aquelles actuacions policials no van ser tant agresives, la segona, a Saura el tracten molt millor. S\'imaginen q dirien la prensa i els polítics catalans si això haguès passat amb el PP?