Publicitat
Política · 21 de Març de 2021. 11:03h.

Un exdirigent diu que Ciutadans "està mort des de fa molt temps"

Juan Carlos Girauta assegura que "no tenen cap futur"

Un exdirigent diu que Ciutadans "està mort des de fa molt temps"

L'exdirigent de Ciutadans Juan Carlos Girauta ha manifestat que la formació "no té cap futur" i que el partit "està mort des de fa molt temps" en una entrevista publicada aquest diumenge a La Razón. L'exportaveu de la formació taronja al Congrés ha lamentat també que "Ciutadans ja no té sentit".

"Ciutadans no aixecarà el vel. Està mort des de fa molt de temps. El que passarà és una bola de neu de gent que se'n va i altra gent no se'n va per interès. És molt fàcil creure que els teus interessos personals són els interessos d'Espanya. És fàcil convèncer-se'n, no és una hipocresia. Però no és així. Perquè el principal interès dels espanyols és desfer-se del Govern Sánchez que és un perill en tots els sentits. Per a l'economia i la integritat territorial i democràtica d'Espanya" ha afirmat.

"Ciutadans ja no té sentit, ni tan sols existeix com a partit sinó com una cuina d'interessos personals heretats del que va ser un partit que va arribar a tenir quatre governs autonòmics, molts municipis i un grapat de diputats i senadors" apunta l'exdiputat. L'exdirigent també lamenta que "tota l'executiva que continua defensant coses contradictòries" i assenyala que "no tenen cap futur".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/03/2021 - 11:29

La marcha de Girauta, Hervías y algunos más ha mejorado Cs. Ahora está en mejores condiciones de ser el Partido Liberal Progresista Ciudadanos, PLPCs, que España necesita.

#18 Neferu, Barcelona, 22/03/2021 - 08:12

Sí, pero fuisteis vosotros, la cúpula, quienes les disteis la extremaunción.

#17 Alien, Saturn, 21/03/2021 - 21:16

Afortunadament, les coses acaben caient pel seu propi pes. Curiosa la notícia dels cursets txollo de l'Hervías, el que em pregunto es què podria ensenyar. Així no es pot anar enlloc però amb gent com ell van crear un tap organitzatiu que no permetia que el partit prosperés. Una vergonya tot plegat i quina pèrdua de temps i diners.

#16 manu21, DIJON FRANCE, 21/03/2021 - 21:07

Inés Arrimadas Creí que eras buena cuando ganaste las elecciones en Cataluña, luego decepcionaste a mucha gente al irte a Madrid y traicionando a todos los catalanes que te han votado! Pero hoy Inés has vendido tu alma al diablo traicionando a todos los españoles Sólo para que no desaparezcas por puro egoísmo, vergüenza a ti

#15 Alien, Saturn, 21/03/2021 - 20:57

Este hombre no es más que un bronco maleducado y machista que se cree sin razón alguna un gran periodista e intelectual. Antes de hablar de intereses personales ajenos debería dar él explicaciones sobre qué hizo con el puesto de eurodiputado que le regalaron y que desaprovechó espectacularmente.