Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2010. 09:00h.

Un exdirigent dubta de "l'honradesa política de Lomas"

El fins ara secretari de Reagrupament a l'Alt Camp plega i acusa Carretero de "nepotisme"

Un exdirigent dubta de "l'honradesa política de Lomas"

Lomas i Carretero, en una imatge d'arxiu

El fins ara secretari de Reagrupament a l'Alt Camp, Xavier Rull, ha presentat la seva dimissió per considerar l'actuació de Carretero de "molt qüestionable" i denuncia un pacte entre el president de la formació i Joan Laporta perquè aquest últim "no vol passar per unes primàries". Segons aquest pacte, Reagrupament "es queda Girona i Tarragona", mentre que Laporta participaria a "Barcelona i Lleida".

També denuncia maniobres de Carretero per privilegiar Sandra Lomas, "persona que no em mereix prou confiança per la seva poca capacitat de diàleg", atès que "no deixa exposar arguments als altres". En aquest sentit, Rull considera que "l'honradesa política de Lomas està en dubte" atès que "va deixar de treballar per ERC al Congrés després de la forta devallada a les eleccions de març de 2008 i el juny va ser recol·locada en un ajuntament governat per ERC".

Xavier Rull considera que Carretero "traeix l'esperit democràtic de la formació" i denuncia en aquest sentit que "no deixa de ser un cas de nepotisme". En aquest sentit, l'exsecretari defensa la tasca feta per Valdero, Abad i Pereira, tres dels crítics amb Carretero.

"En tres dies ha sorgit a la llum pública tot el que blasmàvem: despotisme; nepotisme; amiguismes; acusacions injustes contra gent honrada; tergiversació dels fets; saltar-se les normes internes per interessos propis; poca democràcia interna; adhesions acrítiques al líder; purgues; censura, infraccions", lamenta Rull. "Ho sento, però aquest no és el meu projecte. No puc treballar-hi veient en què s’ha convertit. No puc permetre el tracte que s’ha donat, com a mínim, a Valdero, Abad i Pereira. No puc, simplement", assenyala Rull.

"Em fa l’efecte que RCat pot acabar com Ciutadans. Aquesta crisi s’ha tancat en fals i molts reagrupats en són ben conscients", conclou.

Article de Xavier Rius: "Carretero ha de donar la cara ja"

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Antoni, Molins de Rei, 15/02/2010 - 10:24

Algú creu que el Sr. Carretero es tan babau, com per fer el que Reagrupament diu que vol eliminar?

#26 Antoni, Molins de Rei, 15/02/2010 - 10:22

Maria, de debò creus que no s\'ha de parlar de les formacions polítiques fins que no tinguin diputats? Lavors, els partits de sempre, que segueixin fent els que els dona la gana. Jo crec que els periodistes han de parlar del que creguin que es noticia.

#25 Ex2, Barcelona, 05/02/2010 - 15:19

Ex-reagrupat,la perruquera és de Puigcerdà home! Que poc informat estaves!

#24 Martina, Alp, 05/02/2010 - 11:18

Semblan ben bé una secta, tots adorant al guru!....i és clar, el paio se n'aprofita!!

#23 Maria, Barcelona, 04/02/2010 - 23:47

No us sembla curiós que es faci tant de cas a una agrupació no parlamentària? Per què se'n parla tant? Però si no tenen cap diputat!

No serà que els fa molta por i la qüestió és embolicar la troca tant com es pugui?