Publicitat
Política · 23 de Gener de 2015. 19:25h.

Un exdirigent d’Unió planteja la ruptura amb CDC abans de les eleccions

Josep Manuel Silva diu que corre “risc de quedar definitivament sepultada sota l’ombra convergent i perdre la seva identitat”

Un exdirigent d’Unió planteja la ruptura amb CDC abans de les eleccions

Josep Manuel Silva, en un acte d'Unió

Un exdirigent d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Manuel Silva, en un apunt al seu blog l ha plantejat la ruptura d’Unió amb Convergència abans de les eleccions del 27 de setembre.

“Crec que ha arribat l’hora de la veritat. Potser convé esperar a les eleccions municipals per poder reflexionar sense tanta tensió. Però s’ha acabat el temps de l’ambigüitat. Unió ha de decidir (de manera democràtica, per suposat) cap a on va i amb qui vol fer el viatge”, ha apuntat.

Silva ha dit que el partit socialcristià “ha de decidir si vol subscriure un full de ruta amb CDC i ERC que apostarà clarament per la independència”, advertint que corre “risc de quedar definitivament sepultada sota l’ombra convergent i perdre la seva identitat”.

En aquest sentit ha manifestat que “ja fa uns anys que Unió es mou en un difícil equilibri dins la Federació”, assenyalant que tot i que “ha crescut el nombre d’independentistes en els darrers anys, mai ha estat un element identificador ni diferenciador d’UDC enfront dels altres partits catalans”.

Sobre una possible ruptura de la federació nacionalista ha dit que “també hi ha persones a Unió amb càrrecs de responsabilitat política al Govern que tenen por de perdre la feina, així de clar, i de trist”, ha remarcat.

Josep Manuel Silva va ser membre del Comitè de Govern d’Unió durant set anys i ha estat director general de Relacions amb el Parlament i director general d'Assumptes Contenciosos del Gabinet Jurídic, sent Duran i Lleida conseller de Governació.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 josep maria , SALOU, 25/01/2015 - 10:02

Millor que ho deixi amb mans d'Espadaler, .
Ara saben per què la fiscalia no l'investiga pel 9 N
MAs l'ha destituir immdediatament per perseguir independentistr¡es i si nò serà que un senyal que com a monin ho tolera
AFERs INTERNS està per vigilar corruptes Ho maltractadors no INdependentistes

#14 spanish, Madrid, 25/01/2015 - 08:04

a este señor del OPUS siempre le ha ido muy bien de bien jovencito ya fue el repreentante de CIU en TVE ,en CCRTV....sueldazos

#13 Carrasclet del Bages, Castellbell i el Vilar, 24/01/2015 - 20:52

Això és trampa. Si es vol trencar, que sigui abans de les municipals, si no és marxar amb les butxaques lplenes amb els vots de Convergència. Unió no representa més que els seus 4 militants mal comptats.

#12 jajaja, Lleida, 24/01/2015 - 17:19

la puta i la Ramoneta
el que heu fet sempre, mentir

que trenquem que trenquem que trenquem i res de res a xupar del pot els 2

#11 Pablito, Barcelona, 24/01/2015 - 09:37

El cansino deshoje de la margarita por UDC es poco serio y nada creíble. Buscar protagonismo al precio que sea para seguir trincado en los tiempos que corremos, no es recomendable.
Ellos saben que no son nada. No llegan solitarios ni a partido y piensan, que los demás nos creemos sus mentiras.