Publicitat
Política · 23 de Juny de 2010. 13:18h.

Un exdirigent d'UPyD demana un acostament a Ciutadans

Hernández sol·licita que es debateixi en el consell de direcció

Un exdirigent d'UPyD demana un acostament a Ciutadans

Ángel Hernández, en una imatge d'arxiu

L'excoordinador d'UPyD a Catalunya, Ángel Hernández, ha tramès una carta a la presidenta del partit, Rosa Díez, en la qual li demana que valori la possibilitat de col·laborar amb Ciutadans, de cara a les properes eleccions al Parlament, i posteriorment una possible fusió entre els dos partits.

Hernández també ha sol·licitat Díez que aquest possible acord amb la formació d'Albert Rivera sigui debatut en l'ordre del dia del consell de direcció d'UPyD i, posteriorment, sigui el consell polític qui decideixi.

L'exdirigent català d'UPyD ha recordat que "cal tenir en compte que part de l'afiliació de nova incorporació a UPyD de Catalunya procedent de Ciutadans va fonamentar part de les seves discrepàncies en el seu anterior partit en la necessitat de fusió entre Ciutadans i UPyD. Entre altres els membres del moviment conegut com Unitat per la base i que actualment estan afiliats a UPyD, el que cal tenir en compte en aquesta nova circunstància".

"Nombrosos afiliats a UPyD i a Ciutadans s'estan manifestant públicament a favor de l'inici de negociacions entre ambdues organitzacions, de manera transparent i oberta, generosa i responsable, sobre algun tipus de col·laboració conjunta davant la convocatòria de les properes eleccions autonòmiques a Catalunya", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Carlos F., Barcelona, 07/07/2010 - 14:00

Angel Hernandez es un cadaver polítco, si es que alguna vez ha ejercido de político, que no sabe que hacer para intentar tener un puestillo en cualquier partido político o en cualquier lista electoral.
Espero que no se dejen engañar.

#10 Marcos, Manresa, 24/06/2010 - 00:24

no Tori, Falange se ha de unir a otros grupusculos de su calaña, veáse Reagrupament Feixista,Esquerda Repubicana, Convergencia i Corrupció....etc.. aiss, si es que con saber catalán ya dejais de estudiar!!

#9 Adriano, santa coloma de gramanet, 23/06/2010 - 19:24

Unidos, grupo parlamentario seguro, por separado los constitucionalistas nos quedaríamos sin representación parlamentaria y difícilmente se volvería a conseguir
Lo que consiguió ciudadanos en 2006. Toda la responsabilidad esta en UPYD

#8 joan, barcelona, 23/06/2010 - 19:02

dons no ni aciutadans ni al faxas que van de esquerrosos del com es digui lo del partit de la rosa de españa bis

#7 Ciudadanista, Barcelona, 23/06/2010 - 17:55

La propuesta no puede ser más sensata, pero ¿le hará caso Rosa Díez? Es una oportunidad para demostrar que estamos equivocados los que pensamos que su propósito es destruir CIUTADANS y el movimiento ciudadanista.