Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2009. 11:01h.

Un exmilitant de CDC entra a la direcció de Reagrupament

Roger Granados, fill de l'exdirector general de la CCRTV

Un exmilitant de CDC entra a la direcció de Reagrupament

Roger Granados, a l'esquerra, durant l'assemblea de Reagrupament

L'exmilitant de CDC Roger Granados s'ha incorporat a la junta directiva de Reagrupament, després de la darrera assemblea de la formació liderada per Joan Carretero. L'elecció s'ha produït després que Teo Vidal, que va ser escollit per l'assemblea nacional, fos també el representant territorial de la Catalunya Nord, de manera que en no poder acumular la doble representativitat de manera unipersonal, habilita que entri a la Junta Directiva Roger Granados, que va ser l'associat corelatiu més votat, el 19.

Reagrupament, que celebra aquest cap de setmana a Reus la primera reunió de la junta electa per tal d'impulsar l'estratègia política, obrirà ara el període d'elecció de la resta de membres de la Junta Directiva que en formaran part per representació territorial. A finals d'octubre tindran constituïda tota la junta, amb els seus 30 membres (18 de l'assemblea més 12  de territorials).

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Gorka Agirre, Vigatá., 11/10/2009 - 22:46

Este es un fantasma. "Liberación nacional de nuestro país", ni que fuerais el Tíbet. Y se ve cómo Catalunya es la grab familia: hermanos en cargos, hijos portavoces, primos, sobrinos....l

#12 Marc, Palamós, 11/10/2009 - 14:48

En Roger Granados és un gran patriota. Una llàstima que no segueixi a CDC. Hem de reflexionar a Convergència que esta passant al nostre partit. Espero que en el futur la gent de Convergència i de Reagrupamnet (i també d'ERC) treballin en comú.

#11 Oriol, BCN, 11/10/2009 - 12:06

Català de Terrassa, et creus molt llest, però no ets més que un demagog espanyolista (PSOE-ista o PPero).
Tothom sap i tu saps que Reagrupament és una organització transversal, res més lluny del que dius, encara que vulguis fer creure n'ets afí.

#10 Elies, BCN, 11/10/2009 - 00:20

Català de Terrassa... no us canseu de repetir sempre les mateixes imbecilitats???

#9 Català, Terrassa, 10/10/2009 - 22:23

Per fi la dreta i extrema dreta catalana té a qui votar, ja era hora de poder comptar amb un partit de dretes sense complexes com hi ha a altres països d\\\'Europa. visca Catalunya i visca la lliga nord!
continuarem sumant amb els decontents de CIU