Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2009. 11:47h.

Un exminitre del PSOE renuncia al seu escó al Congrés

Sevilla abandona després de discrepàncies amb el govern de ZP i fitxa per la consultora Pricewaterhouse Coopers

Un exminitre del PSOE renuncia al seu escó al Congrés

Jordi Sevilla, amb Zapatero, en una imatge d'arxiu

L'ex ministre Jordi Sevilla ha renunciat al seu escó al Congrés després d'uns mesos de contínues discrepàncies amb el govern de Zapatero. En una entrada al seu bloc, l'exministre diu que "presento la meva renúncia a l'escó parlamentari. Després de vint-i-cinc anys treballant en la funció pública i en l'activitat política, inicio una nova etapa vital i professional al sector privat".

En aquest sentit manifesta que "es tracta d'una opció estrictament personal, llargament meditada i madurada. Després de gairebé deu anys representant a la sobirania popular, abandono l'acta de diputat, amb la que he tingut el privilegi de ser Portaveu d'Economia a l'oposició, Ministre del Govern d'Espanya i, ara, President de Comissió, manifestant el meu agraïment a tots els que m'han permès desenvolupar aquestes tasques".

En el text diu que "deixo l'escó, sense renunciar a cap de les meves conviccions, il·lusions i compromisos i més convençut que mai que la POLITICA DEMOCRÀTICA amb majúscula, a través de l'acció col·lectiva, pot i ha d'ampliarr i millorar la frontera de possibilitats de les nostres vides individuals, amb especial incidència a aquells menys afavorits. En això, i només en això, la política com activitat es justifica plenament i obté la seva legitimitat".

Sevilla  ha fitxat per la consultora Pricewaterhouse Coopers (PwC) com a "assessor d'alt nivell" ('senior adviser') i, a més, farà classes d'Entorn Econòmic i Anàlisis de Països com a professor associat de la IE Business School, segons han informat les dues entitats.

PwC ha explicat en un comunicat que Sevilla serà assessor del sector d'Administracions Públiques de totes les seves divisions i, d'altra banda, s'encarregarà de desenvolupar "tasques de Lideratge de Pensament" en àmbits com ara la modernització de les Administracions Públiques, polítiques de diversitat i conciliació, estratègies d'activació de la tercera edat i polítiques d'R+D+I, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 kim, hospi, 01/09/2009 - 19:12

Quant et posen un titol amb massa paraules en angles vol dir "endoll directe amb el govern".

#3 Alcampelló, Barcelona, 01/09/2009 - 13:02

Uy, quiere hacer muchas cosas a la vez. Espero que le salgan mejor que el Curso para aprender Economía en un Plis-Plas que le impartió a ZP. La empanada mental que le produjo la estamos pagando todos. Debió irse a PwC antes del curso.

#2 ramon, MADRID, 01/09/2009 - 12:39

Una lástima su partida y una suerte para los alumnos que se puedan aprovechar de su experiencia y conocimientos económicos.

#1 Kropotkin, Vic, 01/09/2009 - 12:10

¿Que ya no venden pinzas para la nariz?