Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2009. 08:58h.

Un exregidor del PP es passa a Plataforma per Catalunya

El partit ultradretà posa en marxa una gestora al Baix Llobregat

Un exregidor del PP es passa a Plataforma per Catalunya

Josep Anglada, amb la nova junta gestora

Jaume Torres, exregidor del PP a Sant Feliu de Llobregat, s'ha passat a Plataforma per Catalunya i ja és membre de la junta gestora del partit al Baix Llobregat. Després de les recent constituïdes juntes gestores del Vallès Oriental i del Barcelonès, aquest dissabte el president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, s’ha desplaçat al Baix Llobregat per tal de posar en marxa la gestora del partit en aquesta comarca.

Una trentena de militants varen assistir a la reunió d’aquest dissabte a Sant Boi que va començar a les 12 del matí i va acabar passades les 5 de la tarda. Aquesta reunió va servir entre altres coses per nomenar els delegats locals de diferents municipis de la comarca.
 
La junta gestora del partit al Baix Llobregat estarà formada per David Parada de Sant Boi, Jaime Padilla d’Esplugues, Miquel Vigorós de Sant Feliu, Jaume Torres (exregidor del PP a Sant Feliu) de Viladecans, Joan Marín de Corbera, i Franc Pastor de Cornellà.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Kropotkin, Vic, 06/04/2009 - 19:03

Si es que las cabras tiran al monte, y si cobran mas...

#8 Mònica, Barcelona, 06/04/2009 - 18:06

Els espanyols més radicals estan dividits entre els anticatalans del C's i els antiafricans del PxC. Llàstima que, tant un com l'altre, son partits marginals i esgarrapen pocs vots del PP i PSC

#7 Alex, BCN, 06/04/2009 - 17:27

Cada vegada som més els que pensem com l'Anglada i la plataforma per catalunya.

#6 pep de Manresa, MANRESA, 06/04/2009 - 17:05

A la chita callando este partido será el bisagra en el Parlament. Sera de risa ver a los del Psc o Ciu detrás de ellos.

#5 Roger, Llavaneres, 06/04/2009 - 14:44

Aquests del PxC son una colla d'immigrants que van en contra dels nous immigrants. Pretenen una lluita entre bandes rivals, només per a constatar que la immigració espanyola no és immigració. Que es barallin, tot això a nosaltres se'ns en fot.