Publicitat
Política · 11 de Juny de 2018. 20:16h.

Un exregidor del PP es passa al partit d’Anglada

Joan Carles Boronat, de Rubí

Un exregidor del PP es passa al partit d’Anglada

Joan Carles Boronat amb Josep Anglada (foto: SOMI)

L'exregidor del PPC a l'Ajuntament de Rubí, Joan Carles Boronat, és el nou delegat de Som Identitaris (SOMI), la formació de Josep Anglada, a la comarca del Vallès Occidental. El líder del partit ha afirmat que “serà un excel·lent candidat de cara a les pròximes eleccions municipals de 2019 per retornar als rubirencs la il·lusió perduda”.

“Boronat serà capaç d’articular un grup d’homes i dones amb il·lusió, compromesos amb la gent de casa, amb ganes de treballar per als ciutadans i amb el compromís ferm de controlar la immigració”, ha afegit Anglada.

Per la seva banda, el nou delegat de SOMI a la comarcà del Vallès Occidental ha definit la formació com un “partit català que és la veu del poble, amb unes idees clares i amb un programa que des del municipalisme vol donar resposta a les inquietuds dels ciutadans”.

“SOMI vol representar aquella gent que pateix les conseqüències de la gestió ineficaç dels governs municipals, trepitjant el carrer diàriament i no veient la ciutat des de les finestres dels despatxos”, ha assegurat Boronat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Gerard Bellalta, London La City, 11/06/2018 - 23:04

Buena Noticia