Publicitat
Política · 2 de Març de 2011. 15:29h.

Un firaire demana la "independència" a Rajoy

També li nega la mà en la visita del líder popular a Castelldefels

Un firaire demana la "independència" a Rajoy

El botiguer mira com Sánchez-Camacho i Rajoy marxen, a Castelldefels. (Foto: TV3)

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha iniciat la precampanya a Catalunya amb una passejada per Castelldefels, acompanyat per la presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho. En un moment de l'acte, Rajoy ha vist com un firaire, a qui anava a donar la mà, li ha negada i ha cridat: "independència, independència per Catalunya", mentre aixecava el puny.

El president popular s'ha girat i ha marxat del lloc, mentre Sánchez-Camacho contestava al comerciant: "bueno, i Espanya també, eh?".

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#55 Ramon, Barcelona, 04/03/2011 - 13:10

Aznar també va ser anticatalà. De fet no tinc notícia de cap espanyol que no ho sigui. Aznar és enemic de Catalunya, però no perquè intentés aprendre anglès o perquè un parent del Bush li pronunciés malament el cognom en una ocasió. La primera cosa és lloable i la segona una xuminada.

#54 Ramon, Barcelona, 04/03/2011 - 12:55

El PP és enemic de Catalunya però no perquè Rajoy equiparés -com algun tècnic li ho hauria fet a ell abans-, les densitats de les fuites del Prestige i de la plastilina. Cosa que deuria ser ben certa i que mai no he entès què cony li troben els nostres progres de tan criminalitzable.

#53 In-Dependencia, Mequinez, 03/03/2011 - 17:24

¿A quién le pide la independencia este "firaire"? Débería pedírsela a ZP, porque -que yo sepa- Rajoy poco puede decidir en eso. De todos modos, el firaire debe saber que con la independencia QUIZÁS su negocio PODRÍA ir peor. Que se ho faci veure

#52 Marcel, Gavà, 03/03/2011 - 15:46

Molt bé.
Tot l'any robant-nos, carregant-se les nostres lleis, insultant-nos i quan venen les eleccions venen a la colònia i encara voldran que els aplaudim, que es pensen que som rucs. VISCA CATALUNYA INDEPENDENT

#51 Duque de Berwick, Països Madrilenyis, 03/03/2011 - 15:27

Esta noticia me produce dudas, ¿el feriante dependía de Rajoy y quería independizarse de él?, ¿la independencia es de feria y por eso se trata a ese nivel?, ¿los que piden la independencia son tan maleducados que no saludan a quienes piensan de modo diferente?