Publicitat
Política · 13 de Gener de 2021. 18:00h.

Un fitxatge de Víctor Font se’n reia de la presó de Sandro Rosell

Tuit de Marc Duch al germà de l'expresident: "¿com ha dormit el tete? algun imprevist carcerari?"

Un fitxatge de Víctor Font se’n reia de la presó de Sandro Rosell

El candidat a la presidència del FC Barcelona, Víctor Font, va fitxar dia enrere al fundador i president de Manifest Blaugrana, Marc Duch, per formar part de l'àrea social i "contribuir a la modernització, democratització i transformació del Barça".

Duch, però, se’n reia de la situació d'empresonament de l'expresident de el club Sandro Rosell. En un tuit enviat al germà de Rosell el passat 24 de maig de 2017, Duch li preguntava "com ha dormit el tete? algun imprevist carcerari?".Després incorporar-se a la candidatura, Duch ha explicat que "ens proposem impulsar el diàleg entre el club i els seus socis i sòcies, posant-los en el centre de la vida de l'entitat. Volem canviar el model de govern del Barça i que els seus propietaris siguin escoltats i participin en la vida social de club". "Estic il·lusionat i honrat de poder fer de el Barça un club encara més gran", va afegir.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 Sergi Sergio, Barcelona, 14/01/2021 - 13:48

Esta gente todo lo que tocan lo intoxican, son toxicos, gente miserable y toxica, solo hay que leer este tuit para darte cuenta de la calaña que son.

#5 Joan, BCN, 14/01/2021 - 12:01

Com es portaven Sandro Rosell i Antoni Bassas, ara a la candidatura de Victor Font?

#2 Galba, Barcelona, 13/01/2021 - 20:23

Faran amb el Barça el que estan fen amb tot: trinxar-lo. Tot sigui per les estructures d'estat i la menjadora.

#1 Marcial, Santa Coloma, 13/01/2021 - 18:30

Me río de esa área social para contribuir a la modernización, democratización y transformación del Barça. Transformarla a peor, claro, el que no sea indepe que no moleste. Qué peligro tienen algunos.