Publicitat
Política · 28 de Juny de 2018. 10:54h.

Un 'follonero' en Washington

Agents de seguretat van impedir Torra tornar a entrar al museu per haver "creat disturbis"

Un 'follonero' en Washington

El president de la Generalitat, Quim Torra, i la resta de la delegació catalana van voler tornar a entrar al Museu d'Història Afroamericana de Washington després d'abandonar un acte oficial enfadats amb l'ambaixador espanyol però la seguretat del museu hi va impedir per haver "creat disturbis", segons explica la periodista de La Vanguardia, Beatriz Navarro, present al lloc dels fets.

"El president va explicar als organitzadors del festival els motius de la seva protesta però quan van intentar tornar a entrar per seguir amb la festa, va arribar la sorpresa: la seguretat del museu no els permetia tornar a entrar. 'Una vegada que has creat disturbis no pots tornar a entrar', els va explicar un agent. 'Però no hem estat nosaltres els que hem creat problemes!', li van replicar. Per un moment, l'arribada de cinc cotxes de policia amb les sirenes enceses als voltants del museu va fer témer que la nit acabés malament. Va ser una falsa alarma", explica Navarro en la seva crònica.

"El que no va tenir arranjament va ser la decisió de la seguretat del museu. Malgrat la insistència de la delegació catalana i les gestions del director del Folklife Festival, Michael Mason, la seva decisió va ser irrevocable: era impossible tornar a entrar. Els artistes van tornar en autobús als seus hotels i Torra va tornar caminant al seu, molt a prop de la Casa Blanca", conclou.

Publicitat
Publicitat

166 Comentaris

Publicitat
#90 Albert, BCN, 30/06/2018 - 14:09

Me encanta que este hombre actue como piensa, dentro de muy poco no lo dejaran entrar en ningun pais, asi que cuando la lie en España tampoco podra escapar como una rata.

#89 Popdemar, Waterloooooo, 29/06/2018 - 18:17

Per mi que beu.

#88 Joan del Bages, Manresa, 29/06/2018 - 10:18

Jo crec que si en Torrebruno fos encara viu i fos investit president de la Generalitat ho faria amb mil vegades més dignitat i seriositat que aquest que ara tenim.

#87 turuta, Barcelona, 29/06/2018 - 09:36

Aviam si se l'enduen a Guantánamo, home!

#85 Rogeli, Tornabous, 29/06/2018 - 03:51

Torra ha estado a punto de ser detenido por altercado publico. Ha actuado como un gamberro.
Que no juegue en USA, lo puede lamentar.