Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2012. 08:32h.

Un germà de Nadal rumia deixar el PSC

Manel Nadal admet que "no sé si hi puc continuar"

Un germà de Nadal rumia deixar el PSC

Manel Nadal

El secretari de relacions institucionals del PSC a Girona i exsecretari de Mobilitat, Manel Nadal, ha manifestat a Twitter que es planteja deixar de militar al PSC després dels canvis impulsats pel primer secretari del partit, Pere Navarro.

Entre aquests canvis es troba el cessament del seu germà, Joaquim Nadal, que serà substituït per l'exconseller de Governació Xavier Sabaté. També el portaveu Miquel Iceta ha estat canviat pel diputat Jaume Collboni, que ja fa aquestes funcions al partit.

Manel Nadal ha reconegut que "no sé si puc continuar militant en aquest nou PSC", a més d'afegir que reflexionarà "amb tranquil·litat" sobre si seguir al partit o no. També Montserrat Tura ha assenyalat que "alguns heu entès que hi ha silencis que parlen".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Josepmt, Igualada, 05/09/2012 - 08:49

Un altre, "no me siento querido y ellos saben porqué" Deu meu, quanta immaduresa i jo que pensava que això només passava al futbol, perquè eren nens grans que no havien madurat. Es veu que en política per allò de no haver-se de preocupar per les garrofes, fa el mateix efecte.

#6 Onofre, Bordils, 04/09/2012 - 12:52

Es injust que un Nadal"de tota la vida"es quedi sense feïna.!Totalment injust!.La culpa és dels pares,que per ser del "Opus"ens van deixar tants cadells.Però no sentiu pena.Tenen les butxaques plenes:

#5 kins, camping la siesta, 04/09/2012 - 12:19

Quina obsessió tenen alguns polítics en mantenir-se fins la jubilació. Caldria pensar si estan al partit per servir a la societat o a ells. El poble ja està cansat de tots aquests aprofitats. Ara toca treballar és per això que pensen en deixar-ho?

#4 Jesús_9barris, Barcelona, 04/09/2012 - 10:36

Que es quedi o que marxi, però el pitjor que es pot ser és cagadubtes... No sé si és un costum d'alguns socialistes a Catalunya, això de la militància de germanor, però si es així que surtin ja tots els Ernests, Manels... i acabem d'una vegada

#4.1 Gerard, Barna, 04/09/2012 - 11:28

Els polítics catalans en general, i tal vegada també la societat: Sí però no, d'acord sempre i quan, tot i que...

#3 joan, barcelona, 04/09/2012 - 10:14

Pobre Manelet sense feina es va quedar i ara jubilen al germanet. Els Nadal amb Montilla grans culpables del despilfarro milionari de Catalunya els ultims anys (metro linea 9, alguaire, compra sòl a Girona ..), i a sobre ara ploren. Han enfonsat el pais i l'herencia deixada serà dificil darreglar