Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2011. 14:00h.

Un Govern de missa

Mas, al contrari que Pasqual Maragall, assisteix a la celebració litúrgica de Sant Jordi

Un Govern de missa

Mas, amb l'aqruebisbe de Barcelona, durant l'acte litúrgic

El president de la Generalitat, Artur Mas ha assistit a la celebració litúrgica que ha ofert el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach a la Reial Capella de Sant Jordi, amb motiu de la diada de Sant Jordi. Pasqual Maragall, en canvi, no va assistir mai a la missa de Sant Jordi quan va ser president de la Generalitat, tot i que sí que va saludar posteriorment l'arquebisbe.

Un cop finalitzada la celebració litúrgica, ha tingut lloc la benedicció de les parades de roses que una representació de les entitats d’iniciativa social ha instal·lat al pati de carruatges del Palau de la Generalitat amb finalitats benèfiques. 

Tot seguit, Mas ha presidit la recepció institucional de Sant Jordi, enguany una trobada-cafè amb les autoritats assistents a la celebració litúrgica.

L'han acompanyat la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; el conseller de Salut, Boi Ruiz; el conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries; el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí; el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 joan, manresa, 24/04/2011 - 18:27

El Casal,18,20h.--No entenem be el titular....,ni poden haber molts d'altres i sense tan rintintin.No fa falta,es la seba creencia i la de molts del mon occidental,catalá i espanyol...Només cal veure aquesta Semana Santa ...En fí,estem ya acustumats a veure titulars axís,amb molt de sarcasme...

#2 jajajaa, barcelona, 24/04/2011 - 10:27

s´´ ha n confesat, pel tema Palau, afavaorir als rics, treure serveis basics als mes pobres..pujar el sou als carercs de confiança....mentir, enganyar, etc etc

#1 Pep, Barcelona, 23/04/2011 - 22:09

Hem sembla molt bé.Ésconsecuent amb les seves creences.