Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2018. 18:03h.

Un Govern en minoria

La CUP no negociarà els Pressupostos

Un Govern en minoria

Reunió del Consell Executiu (foto: Govern)

La CUP ha assegurat que no negociaran els Pressupostos de la Generalitat perquè són “neoliberals” i “no revertiran les retallades” aplicades sobre el sector públic. Així ho ha afirmat aquest dimarts el diputat de la formació antisistema, Vidal Aragonès, en roda de premsa al Parlament on ha argumentat que “es tracta d’una lògica de principis”.

Aragonès ha considerat que els comptes que elabora l’Executiu català “signifiquen polítiques neolierals i elements que no revertiran les retallades que hem patit en els darrers anys en el sector públic, o que no posaran damunt de la taula alternatives per a les classes populars”.

“Si els pressupostos no donen alternatives a les classes populars, no els negociarem, i serà el que farem, no negociarem aquests pressupostos”, ha subratllat el representant del partit anticapitalista. També ha criticat que els Comuns vulguin fer servir els Pressupostos de la Generalitat com a “moneda de canvi” dels comptes generals de l’Estat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 06/11/2018 - 18:21

No me cansaré de decirlo: ¡Qué fácil es ser cupaire!
No se necesita ni pensar. Muchas veces no hay ni que ir a trabajar. Las desobediencias son siempre de baja intensidad (¿Algún cupaire en la cárcel?) y eso si, a poner la mano a final de mes y cobrar más que Pedro Sánchez.