Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2010. 17:59h.

Un govern interí

Més de la meitat dels consellers no repetirà ni de diputat

Un govern interí

Un muntatge gràfic sobre el futur dels actuals membres del Govern

El conseller Huguet ha defensat que el Govern continua "a velocitat de creuer" durant la roda de premsa d'aquest dimarts, però de fet vuits dels catorze consellers no aniran ni a les llistes a les properes eleccions i alguns -com el d'Economia, Antoni Castells- consideren que la legislatura ja està "esgotada".

Entre els que no seguiran per decisió pròpia o aliena hi ha el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira; el d'Interior, Joan Saura; el de Governació, Jordi Ausàs -previsiblement cap de llista d'ERC per Lleida a les generals-; el de Cultura, Joan Manuel Tresserras, que torna a la universitat; el d'Empresa, Josep Huguet, cap de llista d'Esquerra per Barcelona també a les generals; el de Medi Ambient, Francesc Baltasar, que torna al sector privat; el d'Economia, Antoni Castells, que es reserva com alternativa a Montilla; i el d'Educació, Ernest Maragall, que va afirmar en un article a La Vanguardia que el tripartit no tenia "projecte de país".

De la resta de consellers, els únics que ja saben que aniran a la llista són el de Política Territorial, Joaquim Nadal, cap de llista per Girona; el d'Agricultura, Joaquim Llena, per Lleida -ambdós del PSC- i la d'Acció Social, Carme Capdevila, per Girona (ERC). Montserrat Tura i Marina Geli estan pendents de conèixer el seu lloc a la llista -de dos per Barcelona del PSC sóna la secretaria del Govern, Laia Bonet, que està per sota- i és una incògnita el futur de la consellera de Treball, Mar Serna, que provenia de la UGT.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 3de9, bcn, 03/08/2010 - 23:20

Mentre sentia al Conseller Huguet cantant-se les excel·lències ,en venia al cap la imatge d'algun manaia rus carregat de medalles.No hi ha hagut més temps per glorificar-se.Que lluny de la realitat.Això s'acaba senyors i contem el dies un per un.

#10 Llorenç, Girona, 03/08/2010 - 22:51

Ja veus... De fet, repetir el que es diu repetir no repetirà ningú... Els hi fotran una saxada de la que no es recueraran en 23 anys més de convergència pel cap baix. S'ho mereixen, per inútils. Al "galtes" a Girona, no el votarem ningú

#9 marc, Lleida, 03/08/2010 - 21:07

doncs si la Mar Serna es queda 'no hase falta disir nada mas' . La pitjor consellera de treball que hem tingut mai. Vaja una colla de panxacontentes i llepaculs del PSOE tots

#8 juan, masanas, 03/08/2010 - 20:05

Hermanos Nadals, no teneis narices de tocarlos sabeis la historia

#7 alfred, barcelona, 03/08/2010 - 20:01

Nadal, el incombustible sigue, esto es creer en el futuro, son patéticos.