Publicitat
Política · 16 d'Octubre de 2019. 14:02h.

Un Govern sense lideratge

Torra se'n va a fer d'activista i evtia condemnar la violència

Un Govern sense lideratge

El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha negat a parlar sobre els aldarulls que hi va haver aquest dimarts en diverses ciutats de Catalunya. Ha estat a Caldes de Malavella, on participava, juntament amb l'ex lehendakari Ibarretxe, en una de les Marxes per la Llibertat que han començat aquest dimecres i que culminaran divendres a Barcelona.

"Avui és molt important donar tot el focus a la manifestació, perquè això és el més important: veure que estem aquí rebutjant les sentències", ha dit. Torra no ha acceptat les preguntes sobre aquesta qüestió dels periodistes que cobrien la seva participació en una de les Marxes per la Llibertat convocades per Òmnium i l'ANC.

El president, en referència a les marxes, ha dit que "és fantàstic veure el poble mobilitzat". "Aquestes marxes que s'estan produint arreu del país demostren el millor del que el poble català sol expressar-se. Que no tingui cap dubte que aquest president i el seu govern estan al costat de la gent", ha sentenciat.

A primera hora del matí, el president ha convocat una reunió d'urgència al Palau de la Generalitat per analitzar els aldarulls al carrer de les últimes hores i la situació postsentència. A la trobada hi han assistit el vicepresident de l'executiu, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el conseller de l'Interior, Miquel Buch.

Després de la reunió a la Generalitat,el conseller Buch ha desconvocat una compareixença de premsa prevista inicialment per a les 10:30 h. A les 13:30 h n'ha convocat una de nova per a les 17:00 de la tarda.

68296-tuit.jpg

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#34 A todo esto, Franco se ha movido? , Bcn, 16/10/2019 - 22:11

Como a Pedro Sánchez le importa más la momia que ver como se quema Cataluña, igual han hecho la mudanza y no me he enterao...

#33 rosa, Barcelona, 16/10/2019 - 19:42

Tenim un xixarelo per president!!

#32 Alejandro, Villadecans, 16/10/2019 - 18:51

Miles de gatos se han marcado dos caminatas unos de 400 Km y otros de 600 Km para exigir unas pensiones dignas para todos y estos 100 Km de mer.. por que han condenado a burguesitos que se querían quedar el terruño por las bravas.
Que aquí en Cataluña son la sagrada burguesía catalana, en Andalucía son conocidos como los señoritos

#31 Mecachis, Samarruga de baix, 16/10/2019 - 18:04

Me acaban de confirmar que si haces los 100 km te otorgan la compoestelada!

#30 AnnaMollet, Mollet, 16/10/2019 - 17:59

Ignoran la realidad violenta de ayer, y viven en su mundo imaginario de excursión de florecillas silvestres y mariposas de colores en esa marcha lazi que hacen hoy.

Torra, hicisteis un Golpe de Estado, punto final.