Publicitat
Política · 19 de Maig de 2010. 11:27h.

Un grup a Facebook vol Duran de president espanyol

"Cal passar de les paraules als fets per promocionar la seva candidatura"

Un grup a Facebook vol Duran de president espanyol

Imatge del grup desuport a Duran

Un grup de Facebook creu que el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha de ser el successor de l'actual president del Govern espanyol, Jose Luis Rodríguez Zapatero, com va ja proposar 'El Mundo' fa uns dies. El grup 'Josep Antoni Duran i Lleida per a President del Govern d'Espanya'. En la informació del grup es posa de manifest que "quants anys portem veient i sentint que Josep Antoni Duran i Lleida guanya tots i cada un dels debats que se celebren al Congrés! quants anys portem llegint als diaris que Duran representa una seriosa alternativa estatal a PP i PSOE!".

Per això "cal passar de les paraules als fets per promocionar la seva candidatura a la Presidència del Govern" i afegeix que "fem saber al PP i al PSOE que la Presidència del Govern no és un vedat reduït que només els pertany a ells".

Sobre Duran, consideren que "és un catalanista, que no nacionalista ni separatista, que té ben clar que ser catalanista no és sinònim d'incompatibilitat amb un fort sentiment de espanyolitat. Per tant en el seu cap té un discurs molt ben articulat sobre Espanya que es constitueix en clara alternativa centrista de govern davant del PP i el PSOE".

En aquest sentit, s'assenyala que "no és una novetat en la Història d'Espanya que un catalanista pugui accedir a la Presidència del Govern. L'oportunitat que ara sembla tenir Duran i Lleida ja la va tenir el també catalanista i centrista líder de la Lliga Catalana senyor Francesc Cambó el 1931. Tota la seva vida aspirant a això i quan Alfons XIII li va proposar, no va tenir prou valentia per acceptar el repte. Fins al final dels seus dies va estar turments constantment per això i quan va morir hi va haver un clar consens en definir com el millor polític espanyol del segle XX".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Miqui, LFV, 20/05/2010 - 08:21

Tots aquests que el critiqueu potser hauríeu de començar a agafar conciència de la bona política i deixar de ser destructius. Molta gent de fora de Catalunya el votaria i potser tot aniria molt millor. Força Duran !!!

#8 Mr. X, bcn, 20/05/2010 - 03:28

Em sembla molt coherent aquest grup de Facebook perque Duran i Lleida és un patriota espanyol

#7 Pere, pirineu, 19/05/2010 - 17:08

El Duran es com una bomba lapa, millor que el tinguem ben lluny ,no sigui que ens peti als dits.Lo bo del cas, es que segur que ell ja s´hi troba. Me l´imagino passat revista el dia de les forces armades, amb el coll ben estirat i emocionat.

#6 Serra, Lleida, 19/05/2010 - 15:22

Bona idea. Durán és el millor polític espanyol de l'última dècada amb un discurs clar i meditat. Encara que la part més rància de Madrid (Losantos, Aguirres...) ho apallissaria ipso facto.. és un exercici (desgraciadament) de política ficció.

#5 Alexei, Barcelona, 19/05/2010 - 15:17

I els convergents després critiquen els gags de Polónia.... la realitat supera la ficció i amb en Duran es queden curts!!!