Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2017. 07:06h.

Un ‘hiperventilat’ al capdavant de 17.000 policies

Pere Soler també s’ha ficat a twitter amb la CUP, el PSOE, CSQP i el PPC

Un ‘hiperventilat’ al capdavant de 17.000 policies

Tuit sobre els espanyols

El flamant director general dels Mossos d’Esquadra, Pere Soler i Campins, ha criticat a twitter els plantejaments polítics exposats pels socialistes, els ‘comuns’, el PPC i la CUP respecte el procés sobiranista.

gabriela.png

En relació els socialistes, Soler ha escrit que el secretari general del socialistes, Pedro Sánchez, “s’equivoca més que el Toni Cantó, un per fer-se massa el progre i l’altre perquè no dóna més de si…caram els guapets espanyols, nivellàs”. També va piular sobre la presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, a qui va advertir que “tots els catalans, també els nascuts a Andalusia, si volem ens anirem amb o sense referèndum, queda clar?”.

susana.png

El nou cap de la policia de la Generalitat va emplaçar els ‘comuns’ a canviar el discurs, perquè “votar Junts pel Sí no té res a veure amb el MHP Mas, sinó si ens volem quedar o no a Espanya”. “Canvieu la cançó”, va reblar Soler en un tuit adreçat a Lluís Rabell i Dolors Camats.

rabell.png

Soler també s’ha ficat amb el president del PPC, Xavier García Albiol, sobre el qual ha dit que fa “pena”. “Xavier García Albiol simplement ets un clar exponent i exemple de perquè volem marxar i marxarem d’Espanya. Fas molta pena, votem Junts pel Sí”, va escriure al seu compte de twitter.

albiol.png

Respecte la CUP, el director general dels Mossos d’Esquadra els ha titllat de “sectaris”. “Entre la Gabriel i la Gabriela anem ben servits. Mireu CUP, respecto la vostra decisió, però feu molta pena tots plegats, sou uns sectaris”. També va ficar-se amb Antonio Baños, aleshores candidat de la formació antisistema a la presidència de la Generalitat, a qui va demanar que “si no has de fer declaracions per ajudar a assolir la independència del nostra país, millor que callis”.

ban?os.png

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#46 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 19/07/2017 - 09:25

Increïble, un conseller independentista en un govern independentista! És tan surrealista com veure espanyolistes en un govern del PP!

#45 !!!3%!!!, Bcn, 19/07/2017 - 00:18

Hiperventilado en este caso es sinonimo de fanatico y cafre?

#44 josep, Mediona, 18/07/2017 - 19:54

Hi ha un senyor amb bigotet que va escriure uns quants articles contra la constitució i contra la democràcia, i malgrat tot, va arribar a ser president del govern espanyol.

#43 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 18/07/2017 - 19:14

La llibertat d'un poble mai la dona l'opressor; l'ha de guanyar l'oprimit.
Martin Luther King

Això des de les espanyes no ho voleu veure, però Europa i el seu Tribunal de Drets Humans i l’ONU sí que ho veuen.
Adéu espanya!
Hola Europa!


#42 Josep, Barcelona, 18/07/2017 - 18:38


D`això com se’n diu, sr. Soler? Xenofòbia? Supremacisme? Racisme? O senzillament nacionalisme sense embuts?