Publicitat
Política · 5 de Març de 2022. 20:05h.

Un històric d'ERC diu que cal "respectar l'ordenament jurídic"

Joan Ridao: "El parlamentarisme no passa pel seu millor moment"

Un històric d'ERC diu que cal "respectar l'ordenament jurídic"

Joan Ridao, exlletrat major del Parlament, exsecretari general d'ERC i actual director de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern, ha afirmat -en declaracions al programa Converses de Cope Catalunya i Andorra- que “el parlamentarisme en conjunt no passa pel seu millor moment”. Considera que “hi ha una preocupant i extrema polarització política al Parlament espanyol i al català”.

L'exsecretari general d'ERC ha assegurat que “la via unilateral i els fets consumats no són el camí correcte, com els seus actors han reconegut” i ha recordat que “la democràcia no és només votar, sinó també conciliar el fet que la gent decideixi, però respectant l'ordenament jurídic”.

Ridao ha justificat l'existència de les llicències per edat perquè “va ser una mesura adoptada en un moment històric per raons de càlcul intern, per afavorir la mobilitat i la renovació del personal del Parlament”. "Anys més tard s'ha demostrat que aquestes llicències eren insostenibles", ha afegit.

Sobre la supressió de les llicències per edat ha afirmat que “ha desaparegut de manera abrupta”. "Hauria preferit un altre desenllaç, però això té a veure amb la manera com alguns actors polítics han gestionat les coses", ha manifestat.

 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospìtalet de Llobregat, 07/03/2022 - 17:18

Joan Ridao es un independentista racional.

#2 Vigatano, Vic, 06/03/2022 - 14:48

Ahora??? Poco a poco todos lo reconocen, quedan los.más garrulos: borras, fuigpelmon i los de la meridiana....entre otros

#1 Marc de Vich, Vich, 06/03/2022 - 09:01

Despues de haberse zampado miles de millones de España, porque por ellos mismos no saben valerse, a nivel económico todo lo han perdido, sedes de empresas de telecomunicaciones, sedes empresas alimentación, bancos, empresas sanitarias... niños malcriados, encima se creen con derecho de estar por encima de las leyes, claro que les gusta Putin