Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2011. 17:14h.

Un home de Laporta planta cara a Bertran

Li disputarà la Secretaria General de Solidaritat

Un home de Laporta planta cara a Bertran

Àlex Fenoll, en una imatge d'arxiu

Àlex Fenoll, un dels homes de confiança de Joan Laporta a la formació que lidera, Democràcia Catalana; disputarà el càrrec de Secretari General de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) al diputat de la formació independentista Uriel Bertran en el 1r Congrés Nacional de SI que es celebrarà el proper 20 de febrer a Manresa.

En un anunci al seu bloc, Fenoll fa pública la seva "candidatura per optar al  càrrec de Secretari General de Solidaritat Catalana per la Independència". En aquest sentit, "com a candidat a Secretari General, proposo que SI esdevingui un referent nacional  per la seva qualitat i tranperència en els processos democràtics interns".

El candidat a secretari general considera que "cal buscar l’excel·lència en aquest sentit, cosa que ens farà únics i ens donarà un estil i caràcter propi.  Crec que Solidaritat és només una eina per a aconseguir la majoria parlamentària que ens porti a la independència en el miním espai de temps possible, ja que crec que la lluita del poble català es desenvolupa actualment a contra rellotge".

Per últim, manifesta que "és convenient, en els propers mesos, enfortir el projecte de Solidaritat Catalana tot  teixint la implantació a nivell territorial. És la meva voluntat seguir treballant arreu dels Països Catalans explicant quins són els avantatges de l’Estat Català".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Joan Rocamora, Barcelona, 13/02/2011 - 12:40

Jo sempre m'he mirat el projecte de Solidaritat amb lupa.Però si i pogués votar, sens dubte votaria en Àlex Fenoll una persona lluny del perfil dels politics que volen viure de la poltíca.Ja era hora que aparagués algú així.Crec que cal donar un vot de confiança a nous perfils de persones.

#21 Marta R, BCN, 13/02/2011 - 04:52

Dons jo veig molt artificial aquest suport i pre-cuinat.Si realment Solidaritat és un projecte que aposta realment per un sistema de primaries ,s'equiboquen greument donant suport esplicít algú.Tot i que crec que el que vol en Laporta és donar una imatge d' unitat.El meu vot és per en Fenoll

#20 solidari, BCN, 12/02/2011 - 22:21

Joan Laporta, al seu perfil de facebook: "Uriel Bertran mereix ser el secretari general de SI i, tot i que tothom és lliure de discrepar, qui consideri que no ho ha de ser s'equivoca". El que us deia en un anterior comentari "Hay algunos que dicen que son laportistas y no lo son. Al loro!"

#19 Nuri, Valles Oriental, 12/02/2011 - 18:18

Preteneu, amb aquesta notícia, crear polèmica...? Tothom és lliure de fer el que vulgui i això no vol dir estar en desacord... mare meva... quina colla de brètols que esteu fets...

#18 Miquel, Barcelona, 12/02/2011 - 14:27

L'Uriel sempre l'he vist com un, que viu i vol viure de la politíca.En canvi veig l'Àlex Fenoll com un pencaire sense pretencions.És un bri d'esperança en tot aquest procés.Dissabte tindrà el meu vot sens dubte.
I en Mossella també.