Política · 10 de Setembre de 2019. 17:38h.

Un humorista de TV3 ridiculitza el procés en directe

"Tot això és el puto conte del flautista d'Hamelin"

L'humorista Godai Garcia va fer un monòleg en la darrera edició del FAQS, de dissabtes a la nit, que encara cueja. L'esmentat humorista va fer una intervenció irònica sobre el procés que va disgustar al portaveu de JxCat, Eduard Pujol, que li va molestar l'al·lusió al president Torra i li va fer saber en el mateix programa.

En la seva intervenció va parlar de "revolució de coloraines" i va recordar alguns dels lemes dels darreres anys com "tossudament alçats", "tot està per fer, tot és possible" o "ens en sortirem".

Godai Garcia va insistir que "som un poble", "anem tots a l'una", "som combatius" i que "des del 2012 estem demostrant al món que som únics".

"Què toca ara? -es va preguntar-, un casc groc, vinga porta un casc groc, ja tant fot el ridícul". "Què hem de fer per ser uns bons catalanets". "Fer la revolució no està renyit amb ser llastimosament patètics", va afegir.

També va advertir que ningú "té ni puta idea de què vol dir" Tsunami democràtic i que, al final, serà "fer l'onada" amb el president Torra "surfejant". "Una altra jugada mestra", va continuar.

"Anirà a Brussel·les i no tindrà ni puta idea de què dir perquè és Quim Torra, explicarà la recepta de la ratafia". "Aquest any finalment ens miraran com un vídeo de gatets a Youtube".

Godai, davant l'audiència, va aclarir que "estic intentant ser irònic" i que "els catalans hem vingut a fer aquí un ball de bastons" però que "els de dalt" toquen la flauta. "Tot això és el puto conte del flautista d'Hamelin".

Eduard Pujol, quan l'humorista ja no estava al plató, va criticar que "podem fer conya de moltes coses", però que "hi ha gent a la presó" i que "van a la caça del president Torra".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#25 Jsjsjsjaja, Freedonia, 11/09/2019 - 23:39

Jajajajaja

#24 Chris, Lérida, 11/09/2019 - 16:17

fan literalment molta llàstima.

#23 Casandra, BARCELONA, 11/09/2019 - 15:33

Cuando todo esto acabe, que acabará, ya veremos donde estará Eduard Pujol.
El humorista irónico ha sabido retratar en manos de quien está el poder y ha sido agudo al retratar a Torra, y todos estos actos que sirven para que la gente pague por hacer el ridículo, visto como van las cosas.
Bravo, Godai Garcia¡

#22 Casandra, BARCELONA, 11/09/2019 - 14:56

Genial......

#21 Políticament incorrecte, Bel Air, 11/09/2019 - 14:46

I la Sierra ja es veu que no ha entès en absolut que és un monòleg despendolat... , no s'entera de res, jajaja. És del mateix nivell que el Pujol que s'ha ofès, són tots tals para quals. Creu que és millor fer cara de pòker perquè no té clar si li ha de fer gràcia o no gràcia, jajaja.