Publicitat
Política · 5 de Gener de 2019. 19:40h.

Un humorista suggereix la mort de Pedro Sánchez

El PP fa una piulada amb el vídeo però l'esborra quan el Govern espanyol anuncia que ho portarà a la fiscalia

Un humorista suggereix la mort de Pedro Sánchez

Pedro Sánchez

L'humorista Ignacio de la Puerta ha publicat al seu canal de Youtube un vídeo en el que un nen suggereix als Reis de l'Orient que vol que la mort del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez. El menor llegeix al seu pare la carta en la qual assegura que els seus cantants, actors i humoristes preferits han mort. És llavors quan el menor afirma que “el meu president preferit és Pedro Sánchez”.

“La meva cantant preferida era Amy Winehouse i te la vas emportar. El meu actor preferit era Robie Williams i te'l vas emportar. El meu humorista preferit era Chiquito de la Calzada i també te'l vas emportar. Només t'escric aquesta carta per dir-te que el meu president preferit és Pedro Sánchez”, diu la carta. L'enregistrament finalitza amb el missatge “que ses majestats els Reis d'Orient compleixin tots els vostres desitjos, o gairebé tots”.

ppok.jpg

El PP ha difós el vídeo al seu compte de twitter amb el missatge “benvolguts Reis d'Orient, el nostre president favorit és... Pedro Sánhez”. Posteriorment, el partit ha esborrat la piulada i ha demanat disculpes: “no era la nostre intenció ofendre ni desitjar el mal a ningú. Ha estat un error”.

pp2.jpg

El PSOE ha condemnat la piulada del PP i ha demanat la seva retirada, i ha manifestat que “els partits polítics estem per alguna cosa més que per desitjar la mort del president del Govern espanyol”.

Per la seva banda, la vicepresidenta de l'Executiu central, Carmen Calvo, ha demanat a la ministra de Justícia que traslladi a la fiscalia la piulada del PP per analitzar si és constitutiu de delicte i, en cas afirmatiu, procedir penalment contra els autors i els que n'han fet difusió pública.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Calígula, Girona (España), 06/01/2019 - 22:27

Este chiste hace meses que corre por las redes, pero claro si lo pone uno del PP, es un delito. Por qué no lo denunciaron antes, se les ve el plumero.

#3 Ramon Puigdollers Muns, Santa Eugenia de Berga, 06/01/2019 - 08:00

La dreta espanyola ha donat la democràcia per finiquitada. En aquest video mostra tota una declaraciò d'intencions...

#2 Rasca, Castelldefels , 05/01/2019 - 20:59

Estos sociatas tienen la piel muy pero que muy fina.....

#2.1 Veciana, Barcelona, 05/01/2019 - 23:33

No será la de la cara...ésa la tienen como la de un rinoceronte.

#1 Tirant, Bcn, 05/01/2019 - 20:36

Una broma de mal gust que ara els socialistes hauran d'empassar per allò de la "llibertat d'expressió" que tantes vegades ha repetit l'esquerra quan els seus adeptes fan el mateix ...