Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2019. 13:15h.

Un indepe diu que li llancen "objectes" pel carrer per parlar en català

També que a les colònies dels seus fills han amenaçat de no donar-los de menjar

Un indepe diu que li llancen "objectes" pel carrer per parlar en català

Xavi Boada Vila (foto:ACEC)

Xavi Boada Vila, que es presenta a twitter -on té més de 76.000 seguidors- com a escriptor, ha explicat que "hi ha llocs de Barcelona on assenyalen com a un paio estrany per parlar en català pel carrer, m'insulten, em diuen nazi, m’assenyalen, em tiren objectes, és el terror que vam passar alguns valents que ens atrevim a parlar en català per Barcelona".

"El problema que tenim molts catalans és quan passejem per Catalunya en català, ens insulten, ens amenacen, ens maltracten, es burlen de nosaltres perquè no parlem en castellà. Els meus fills a les colònies d'estiu a Igualada els han amenaçat amb no donar-los menjar", ha afegit.

En un tweet de la setmana passada, va afirmar que "quan surtin les sentències... És possible que algú pugui arribar a creure que si són dures el poble català reaccionarà pacíficament, molts sense manifestar-se, baixant el cap i callant? Això no passarà i a més duresa de les sentències, més dura i agressiva serà la resposta".

Publicitat
Publicitat

95 Comentaris

Publicitat
#76 Risitas, Estremera, 31/07/2019 - 17:34

jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja

#75 Mikel, Gervnda, 31/07/2019 - 16:13

Sembla ser que aquest home ha begut oli.

#74 pepe, andorra, 31/07/2019 - 13:22

eso es mentira y de las gordas y ademas, es empiricamente demostrable, claro q ya se sabe q la mentira es un arma politica. Sin embaro, lo q si es verdad es q si vas hablando español en Berga, Mollerusa, Alcarras o Vich, te tiran piedras y te llaman facha y eso tambien es empiricamente demostrable. Claro q es normal, un separata siempre miente.

#73 Robert, Tgn, 31/07/2019 - 09:47

Este sujeto está para que lo encierren hay que ser. Muy notas para decir esto, a no ser que busque publicidad o que lo subvencione el torra, sino no se explica

#72 Mercè, Barcelona, 30/07/2019 - 16:50

Aquest té el cap de suro! Amb això està tot dit.