Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2019. 21:07h.

Un indepe prefereix Vox a ERC

Enric Vila creu que els republicans són "escòria"

Un indepe prefereix Vox a ERC

El periodista Enric Vila ha afirmat en una piulada que "prefereixo Vox que aquesta escòria" fent referència a la roda de premsa que el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha dut a terme aquest dimecres. Vila ha fet aquest comentari en resposta a un vídeo en el qual Rufián es pregunta per què és necessari que Podemos entri al Govern.

30194-tuit1.jpg

El columnista d'El Nacional, però, va defensar a través de twitter que calia votar ERC a les eleccions al Congrés mentre que a Catalunya no, durant el passat mes d'abril. "Us ho tornaré a dir. Voteu ERC a Madrid i destrosseu-la a Barcelona i Europa. Només així podreu castigar els seus actuals dirigents. El PSOE necessita dir que guanya a Catalunya, i Rufián li fa el joc. Voteu el porc" va escriure en una piulada.

48554-tuit2.jpg

En altres piulades abans de les eleccions al Congrés dels Diputats, l'escriptor també va insistir a votar ERC a Madrid i no votar a la formació a Catalunya. "Per això els has de votar a Madrid i aquí no votar-los més" va escriure en un altre tuit.

10513-tuit3.jpg

Enric Vila també va defensar la candidatura de Jordi Graupera a l'Ajuntament de Barcelona i va anunciar públicament el seu vot pel candidat. "Votaré el Jordi Graupera perquè, fa uns mesos, va tenir una idea i ha aconseguit dur-la a la pràctica. Fer política és tenir idees i realitzar-les. Amb tants xerraires com hi ha, val més no donar gaires coses per descomptades" va escriure en la mateixa xarxa social.

84212-tuit4.jpg

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#15 Torental, Torrecilla, 08/09/2019 - 13:49

POr mi q se maten entre ellos, mejor.

#14 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 05/09/2019 - 17:26

ERC es un partido manchado de sangre, lleno de gente deshonesta y sin principios, muchos tránsfugas sin moral, y sin capacidades para gestionar dinero público más allá de agenciárselo, con un número de escaños inmerecidos, es decir, lo que el catalanismo se merece

A disfrutarlo hasta que lleguen los muertos

#13 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 05/09/2019 - 14:04

Bé , el Sr. Vila, no és precisament bolxevic aixi que no m'extranya que ho digui. Que vagi a prendre un koiné!!

#12 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 05/09/2019 - 11:24

Estoy expectante de saber la respuesta de la ANC y Ómnium a la traición de Rufián y ERC a todos los independentistas pactando con parte del 155 y facilitando la investidura de un personaje que ya ha dicho NO al referéndum.

#11 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 05/09/2019 - 10:25

El post-procés está siendo más divertido que el procés. Ojalá se despellejen entre ellos.