Política · 1 de Setembre de 2011. 15:02h.

Un 'independent' amb 15 anys de militància a ERC

Junqueras defensa que "el nivell d'obertura d'un partit no depèn dels anys de militància"

Un 'independent' amb 15 anys de militància a ERC

Bosch, a la entrada de la seu

El futur president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha afirmat durant la presentació dels avals d'Alfred Bosch que per la seva condició d'independent encarna "l'esperit de renovació" del partit. Bosch, tanmateix, ha militat durant quinze anys a ERC fins que es va donar de baixa per ser portaveu de la Consulta Sobiranista de Barcelona, una de les condicions de l'entitat, segons ha sabut e-notícies.

Preguntat sobre la qüestió per e-notícies, s'ha mostrat incòmode i ha fet repetir la pregunta tres vegades perquè "és un judici de valor". "La independència d'una persona és demostra a partir de la seva actuació", ha insistit.

Bosch ha reiterat que "vaig deixar de ser militant i, per tant, no he perdut aquesta condició". "Ara no sóc militant d'Esquerra", ha reiterat. Junqueras, que ha comparegut en roda de premsa, ha destacat també que "això no és bo ni dolent". En la seva opinió, "el nivell d'obertura d'un partit no depèn dels anys de militància del candidat o del president".

CiU, durant les eleccions europees, també va presentar Ramon Tremosa com a "independent" i posteriorment es va saber que havia militat a CDC durant vint anys

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#24 angel, cardedol, 02/09/2011 - 18:27

hahahahahaha, independent, amb 8 anys amb PSC-PSOE´cs? hahahaha payaso. sou mes espàñolits que CyU

#23 Àlex López , Gràcia Barcelona, 02/09/2011 - 14:46

Em sap molt molt greu dir-ho, però haig de reconèixer que Oriol Junqueras has fracassat abans de començar a ser president d'Esquerra. Alfred Bosch, tot i la seva enorme valua, no dona el nivell que el Congrès espanyol exigeix, a la més mínima dificultat s'arronsa i ja no sap que dir !!!

#23.1 Àlex López, Gràcia, 02/09/2011 - 16:19

Torna a ser curiós, l'Àlex López de Gràcia que coneix personalment ambdues persones no hi està d'acord amb aquest altre, penso que en un moment que governarà el PP les coses no estan per massa negociacions, ara mateix

#22 Alan, Barcelona, 02/09/2011 - 07:47

Sede nacional? no conocia las oficinas de Madrid. Vivis en un mundo matrix habblando de cosas "nacionales" que no lo son... Hasta en esto estaís pa yá..

#22.1 hector, Barcelona, 02/09/2011 - 17:04

Me parece que faltaste a clase el dia en que se explicó la diferencia entre estado y nación. Bueno, me parece que faltaste a muchísimas mas.....

#21 Carles, BCN, 01/09/2011 - 23:35

Patètic, com hem de veure l' Oriol Junqueras. Els qui de veritat l'apreciem ens dol veure aquest espectacle i com s'està embolicant. Però cadascú tria la seva companyia. Sap que hagués tingut el nostre recolzament.

#20 Dani, BCN, 01/09/2011 - 23:26

Quin candidat! com ha d'estar ERC per haver de triar entre un polític preparat però més d'ICV que independentista com el Ridao i aquest tótil, molt independentista pero feble, feble i per ser el pertamveu de la Consulta un dia d'acord, presidir l'escala 6 mesos també.....però al Congrés?