Publicitat
Política · 13 de Juliol de 2022. 15:27h.

Un jutge de l’Audiència Nacional va participar en l’operació contra Trias

Fernando Andreu feia broma amb Villarejo sobre el suposat compte fals de l’exalcalde

Un jutge de l’Audiència Nacional va participar en l’operació contra Trias

El jutge de l’Audiència Nacional, Fernando Andreu, va participar en l’operació contra l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, segons publica El Món a partir d’uns audios obtinguts. El comissari ara jubilat, José Manuel Villarejo, va tenir una conversa amb ell durant un dinar celebrat a Madrid el 4 de novembre del 2014, en què va relatar com havien “venut la burra de Trias” als periodistes d‘El Mundo.

En l’àpat també hi havia l’empresari Adrián de la Joya, el president de La Razón, Mauricio Casals i el comissari José Luis Olivera, director del Centre d’Intel·ligència contra el Terrorisme i Crim Organitzat (CITCO).

Quan Fernando Andreu escolta el relat de Villarejo, respon amb un “joder!”, però no va obrir cap diligència d’ofici davant la confessió. El jutge també va fer broma sobre el comissari comentant el fiasco del compte de Trias.

Segons narra Villarejo, la policia patriòtica va “vendre la burra als periodistes” i van publicar la notícia que Trias tenia un compte a Suïssa. “El ministre està molt cabrejat”, continua, perquè “s’ha tirat a la piscina i l’han enxampat”. Villarejo culpa de tot les presses, que “són males conselleres”, i el fet que el germà del ministre, Alberto Fernández Díaz, “està aguantant Trias com a alcalde”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 happy, Esplugues de Llobregat, 14/07/2022 - 10:41

No, el juez no participó en la cuenta falsa de Trias. La cuenta falsa de Trias es obra de

#3 Miquel, Cubelles, 13/07/2022 - 19:48

Trias debería presentarse a la alcaldía pero no por Junts. Ha de crear un partido que no hable del monotema del proces...

#2 Democracia plena, Barna, 13/07/2022 - 17:13

Policia patriótica, jueces patrióticos, medios de comunicaciçon patriòticos, gobiernos patrióticos, cloacas patrióticas...... no es que se pueda decir que aquí algo huele a podrido sino que todo es hedionda podredumbre !!!

#2.1 Luigi., Barcino, 13/07/2022 - 18:18

El estiércol, es uno de los elementos necesarios para que las plantas puedan crecer sanas y fuertes.

#2.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/07/2022 - 07:10

Por eso la "Constitució catalana" havia depender a los jueces directamente del President de la Generalitat. Eso sí que hubiese sido limpieza y objetividad ¿Verdad?

#1 dededavis, Folgueroles, 13/07/2022 - 16:30

Vaya, le tengo que decir a Salambó que en interfecto ha mejorado.