Publicitat
Política · 26 de Gener de 2010. 10:25h.

Un jutjat revoca l'històric president d'Estat Català

Anul·la totes les decisions de Josep Planchart des de l'abril del 2001

Un jutjat revoca l'històric president d'Estat Català

Una pancarta d'Estat Català

Estat Català in forma que la resolució del jutjat de Barcelona pel que fa a la utilització indeguda del nom d’Estat Català en actuacions públiques i registrals per part del Sr. Josep Planchart i Martori, ha estat declarar que "el Sr. Josep Planchart i Martori va dimitir dels càrrecs que tenia al Comitè Executiu del partit polític Estat Català en data 4 d’abril del 2001, per la qual cosa mancava de legitimitat per a la convocatòria de Congressos, atorgament d’escriptures públiques certificant acords d’Estat Català i sol·licitud d’inscripció al Registre de Partits Polítics amb posterioritat a aquesta data".

"Declaro que el Sr. Jordi Miró i Riba és el President i Legal Representant del partit polític Estat Català i per tant el Comitè Executiu vàlid que ha de constar al Registre de Partits Polítics és l’escollit al VIII Congrés del 26 de març del 2006. Procedeix anular totes les inscripcions que a partir del 5 d’abril del 2001 el Sr. Josep Planchart i Martori hagués instat en nom i representació del partit polític Estat Català al Registre de Partits Polítics".

Estat Català també vol manifestar que "no ha participat ni participarà en cap nou projecte electoral i que, en tot cas, en les properes eleccions al Parlament de Catalunya, si no es presenta amb llista pròpia, donarà suport a qui millor defensi els interessos de les classes populars i el dret a decidir del poble català"

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Sergi, Castellar del Vallès, 30/01/2010 - 18:13

VISCA CATALUNYA LLIURE!

INDEPENDÈNCIA, CADA COP EN SOM MÉS GENT!

#10 lluís, barcelona, 26/01/2010 - 22:39

A tota la colla d\'ignorants que heu escrit comentaris despectius i insultans us he de dir que Estat Català no és feixista,que el nostre vicepresident,Martí Torrent,va fer d\'espia pels americans contra els nazis;

#9 Joan, La Coope, 26/01/2010 - 15:46

Si algú pensès com escriu,potser seria un malalt...o ho ets,Tomppa?

#8 Estat català, patriotes catalans, Lleida, 26/01/2010 - 14:02

Jaume quan aprovis el graduat escolar, sabràs que cap símbol català té res a veure amb el feixisme, al contrari, els catalans hem patit el feixisme de franco,hitler.. Així que el següent dia informa't abans d'escriure, indocumentat.

#7 Jordi, Anglaterra, 26/01/2010 - 13:46

Sobre la iconografia feixista... la bandera catalana (mil anys d'antiguitat), la creu de Sant Jordi (uns dos mil anys d'antiguitat) i l'au fènix (5000 anys d'antiguitat). Tot, com es pot veure, molt feixista... si...