Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2009. 18:05h.

Un líder per a Catalunya?

El president del Barça diu que "jo de màrtir ja ho he fet" al club

Joan Laporta ha estat qüestionat, en el dinar-debat a la Fundació Catalunya Oberta, sobre les seves futures aspiracions polítiques. Després d'assegurar que el Barça és la seva prioritat, el màxim dirigent blaugrana ha dit que "quan els mitjans pregunten respecte de mi en el cas que em dediqués a la política, i hi ha una série de dades, això em genera certa curiositat i la primera pregunta que em faig és: Què vol el país, un líder o un màrtir? Jo de màrtir ja ho he fet al Barça i no m'han pelat i ha anat d'un pèl..."

"i en aquest sentit -ha afegit Laporta- és una pregunta que si algun dia em plantegés, que no ho faig ara, dedicar-me a la política, me la plantejaria a fons: Què vol el país, un líder o un màrtir?  Jo de màrtir no tinc vocació i si volen un líder igual m'ho podria plantejar, però, qui respon a aquesta pregunta?"

Joan Laporta i Marc Prenafeta
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Alcampelló, Barcelona, 13/11/2009 - 19:36

Francesc (Bna): Sé bien lo que es el nacionalismo identitario español porque me enfrenté a él durante muchos años. Otra cosa es defender el Estado constitucional español, su nación de ciudadanos libres e iguales y respetar la identidad de cada uno.

#14 Francesc, Barcelona, 13/11/2009 - 15:57

Senyor Alcampelló, i vostè no és nacionalista? I vostè no defensa un altre nacionalisme? Sçi, sí que ho fa. Sí, sí, i tant que sí. Nacionalisme espanyol, sí? Sí!, Sí i sí.

#13 Francesc, Barcelona, 13/11/2009 - 15:55

Vinga, vinga. El Barça no havia estat mai tant bé des del punt esportiu ni econòmic. Les maledicències d'alguns col.laboradors no fan sinó explicar foteses.

#12 Fran, Llinars, 13/11/2009 - 13:40

Un lider per Cat? aquest? JAJAJAJAJAJAJAJA. Aixo si, estaria be x riure d vergonya aliena.

#11 Marc, Barcelona, 13/11/2009 - 13:23

Qui vol per a res un tipus que signa JOEL i que escriu comentaris difamatoris a l'e-notícies sense donar la cara com sí que fa Joan Laporta?