Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2016. 09:55h.

Un membre de l'ANC proposa una bandera dels Països Catalans

Pep Rovira adverteix que l’ha 'blindada' per tal “que l’Estat espanyol no la pugui prohibir”

Un membre de l'ANC proposa una bandera dels Països Catalans

Pep Rovira, amb la bandera

El soci de l’ANC, Pep Rovira, ha ideat una bandera dels Països Catalans amb l’objectiu de “tenir un símbol que ens vagi unint sentimentalment encara més a tots els que en formem part”. Rovira va exhibir la seva creació durant la IV assemblea general ordinària celebrada a Manresa (Bages).

Aquest militant de l'ANC, que es presenta a si mateix com a “personatge públic”, ha reivindicat que “porto una bona colla d’anys lluitant amb totes les meves energies per aconseguir la independència del nostre país”. En aquest sentit indica que s’ha decidit a presentar la seva bandera aquest cap de setmana perquè “jo vaig néixer aquí a Manresa i els meus pares estan enterrats” a la ciutat.

“Considero que a part de l’objectiu que tenim d’aconseguir la independència, ha arribat el moment de començar a engegar el motor de la unió dels Països Catalans”, ha explicat. L’esmentada bandera és similar a l’estelada, però en lloc d’un sol l’estel Rovira n’ha incorporat fins a sis, acompanyats d’una espasa i una corona.

Aquest soci de l’ANC ha advertit que ja ha ‘blindat’ el símbol davant les hipotètiques accions que pugui dur a terme l’Estat en contra. “Aquesta bandera la vaig crear ja fa cinc anys i està patentada a tot el territori de la UE per a que l’Estat espanyol no la puguin prohibir”, ha deixat clar.

També ha anunciat que el seu disseny “es presentarà públicament en un acte a les properes setmanes”. Finalment ha destacat que “no penso cobrar drets d’autor a ningú”. “La regalo de tot cor a qui se la vulgui fer seva i a qui la vulgui reproduir en qualsevol format”, ha sentenciat.

Imatge de la bandera

Publicitat

85 Comentaris

Publicitat
#73 Pau, Valencia, 08/05/2016 - 03:46

Peró de on ha eixit aquest floripondio?

#72 beatiful men, Tarragona, 21/04/2016 - 16:45

Aquest paio va disfrutar de debó a la Meridiana, el passat 11 de setembre.

#71 Gregari, VNG, 21/04/2016 - 16:23

Ara si que ja tenim de tot. Faltaba el mariquita oficial del règim.

#69 Mozeton, Balensiya, 19/04/2016 - 22:03

Mira chavalote, para un programa de tv de freakis igual triunfes. Pero te recomiendo q no te arrimes por Aragon o por Valencia, porq lo vas a pasar muy mal.

#68 Identitari de debò, Lleida, 19/04/2016 - 17:14

Quina bandera més lletja. I els estels? Quin vincle "històric" tenen amb els "Països Catalans"? Aquest home no en té ni idea d'heràldica. La bandera dels territoris catalans-valencians és la Senyera, compartida també per Aragó.