Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2014. 19:08h.

Un membre de NNGG proposa "suspendre l'autonomia"

"Hem de dir prou, prou que es qüestioni la legitimitat d'Espanya amb el separatisme"

Un membre de NNGG proposa "suspendre l'autonomia"

Encinas, durant l'acte

Un militant de Nuevas Generaciones del PP, Erik Encinas, ha proposat que s'apliqui l'article 155 de la Constitució i "suspendre l'autonomia" per aturar el procés sobiranista a Catalunya i evitar que es faci la consulta, segons informa el diari digital Las voces del pueblo.

Encinas, de 18 anys, durant una xerrada a càrrec de joves empresaris sota el títol "Guanyant el futur", celebrada el passat 15 de febrer, va assegurar que "hem de dir prou, prou que es qüestioni la legitimitat d'Espanya amb el separatisme".

"No pot ser, s'ha d'impedir", ha comentat abans de dir que "si em pregunten què hem de fer per aturar la consulta doncs sens dubte contesto que per aturar el separatisme cal aplicar l'article 155 de la Constitució i suspendre l'autonomia". 

També ha defensat que "els joves hem de reivindicar més democràcia, i no la democràcia que ens venen" i que és necessari tenir "més llibertat, més igualtat". 

Un altre dels participants, Francisco Javier Hernández Mederos, ha criticat Josep Antoni Duran i Lleida. "Aquest senyor es va permetre insultar tots els andalusos. Em va semblar vergonyós que des d'una part d'Espanya s'insulti la resta d'espanyols per una qüestió d'identitat", ha dit.

Publicitat
Publicitat

72 Comentaris

Publicitat
#64 pallasso de pantalla, IDG, 28/02/2014 - 16:01

jajajajajjajajajjajaja

#63 FerranBcn, BARCELONA, 28/02/2014 - 11:29

No conec al tal Erik Encinas, no m´agrada el Partit Popular ni confio en ell, evidentment no per l´Erik sino per la seva cúpula directiva, però senyors cumplint la llei i el que dicta la constitució aquesta tarda mateixa es podria suspendre l´autonomia catalana. Salutacions!

#62 tolstoi, Manresa, 27/02/2014 - 19:58

Es que en un pais democratico Mas estaria en la carcel, o como en la Republica, Es que no hay discursion.

#61 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 27/02/2014 - 18:09

Jo també. No vull cap autonomia. Ni aquesta ni cap altra que ens volguessin proposar. Ja volem ser la Bèlgica del sud. La independència ens és urgent!.Mira aquest cop, coincideixo amb els fatxes. Què hi farem. Que quedi clar que no hi tinc res a veure.

#60 Enrique Pérez Frago, Barcelona, 27/02/2014 - 16:07

Como miembro de nngg del PP y amigos de Erik Encinas, me gustaria decir que suspender la autonomia catalana y aplicar el articulo 155 seria la ultiam opción, pero que si se necesita hacer, se hará.

#60.1 Jose Manuel Ramirez, Badalona, 27/02/2014 - 17:03

Enrique, cuenta lo que paso en CERVANTINA con un miembro de nuestro partido. Seria de justicia que lo dijeses.