Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2010. 15:00h.

Un membre de Solidaritat es presenta a les primàries

Arderiu defensa una coalició entre totes les forces independentistes

Un membre de Solidaritat es presenta a les primàries

Imatge del bloc de Salvador Arderiu

El membre de Solidaritat Catalana per la Independència, Salvador Arderiu, ha presentat la seva candidatura per Barcelona a les primàries que se celebren el 4 de setembre. La candidatura d'Arderiu farà front a l'oficialista encapçalada per Joan Laporta, qui també té en la seva llista a Emili Valdero, Alfons López Tena, Anna Arqué i Isabel-Clara Simó.

Arderiu, al seu bloc, defensa la unitat de totes les formacions independentistes. "Jo soc de la opinió de que seria ideal que s'ajuntessin totes les formacions mantenint cadascuna la seva marca, ja que l'objectiu es comú. En realitat no ens separen tantes coses, però Solidaritat Catalana per la Independencia-SCI, Reagrupament, Conferencia Nacional del Sobiranisme, Esquerra a estones i esperem que algún dia s'acabi de decidir CiU, estan dispossats a proclamar la independencia; hem de ser-hi allí en aquell moment. I es possible un acord entre algunes d'aquestes formacions", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pau, Caldes, 19/12/2010 - 22:50

I tant que no serà el flotador d'ERC, si a ERC li fa el mateix que li ha fet a Reagrupament i el que - gracies a Déu ha fallat- li ha fet al CCN. SI serà el bloc de ciment als peus d'ERC i no pas el flotador.
Això crec que tots ho tenim bastant clar.

#4 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA LLIURE, 25/08/2010 - 16:32

Visca Solidaritat Catalana //*//
Visca Joan Laporta i Estruch
MARC-SABATES.COM

#3 S.Arderiu, Barcelona, 25/08/2010 - 14:15

Solidaritat Catalana té democracia interna des de la base amb un sistema de primàries.

No es tracta d'una competició de candidatures, sino presentar diferents opcions i donar la oportunitat de que els adherits a SCI que escullin fins 15 candidatures.

#2 Toni, Taradell, 24/08/2010 - 20:28

No voleu dir que amb qui s'haurien d'aliar els de Solidaritat és amb els de la CORI. Seria una bona unió de freakis i juantxis!

#1 víctor, bcn, 24/08/2010 - 13:51

Ja hi ha més de DEU candidatures a les primàries de SI. Dues són propostes d'equip.